Review: LG MC-8088HL van BijgedraaideKees

BijgedraaideKees
14-12-2009
---------- update review 15-12-2009 ----------
Gisteren was ik zeer teleurgesteld in genoemd apparaat.
Deze ochtend via de helpdesk mogen vaststellen dat het geleverde apparaat een DOA betreft (dead on arrival). Dat komt ervan als je een magnetron op de 13e koopt
:-(
Bij de verkopende partij (Block) heb ik het apparaat zonder moeite kunnen omgewisselen voor een werkend exemplaar.
Dit nieuwe exemplaar functioneert zonder mankeren. De Handleiding is duidelijk (afgezien van storende taalfouten en engelse tekstdelen). De Gebruikers interface is uiteindelijk eenvoudig en plezierig veelzijdig. De omvang van het apparaat is beperkt, de RVS uitgevoerde voorzijde ziet er fraai uit.
De eerste gerechten zijn al probleemloos bereid, en blijken smakelijk. Al met al een fijn apparaat, een aanwinst voor de keuken.

---------- 1e review 14-12-2009 ----------
Vandaag deze magnetron gekocht - op basis van deze beoordelingen.
De handleiding volgend een glas water warmgemaakt; dat lukte. Vervolgens wilde ik de heteluchtoven benutten, echter hier ging het mis. Door een storing blijft het lichtje branden, en het draaiplateau draaien. De stekker eruithalen, en er weer inzetten lost niets op.
Bij pogingen iets in te stellen - wat dan ook - verschijnt rechtsonder in beeld een tekentje (half gekanteld vierkantje en daarin een vertikaal streepje), maar nergens in de handleiding wordt dit verduidelijkt. De handleiding kent geen storingen. Bij nauwkeurige bestudering valt bovendien op hoe gebrekkig deze is, om maar te zwijgen over het grote aantal fouten in de tekst.
Het apparaat ziet er fraai uit, lijkt een hoop te kunnen, maar is vooral loeizwaar, foutgevoelig en defect. Wat een miskoop.
4 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 7 van 10 ] Volgende review
LG MC-8088HL
Print deze pagina