Review: Whirlpool JT 369/SL van Dominique1973

Dominique1973
03-12-2009
Na lang overwegen deze microgolfoven gekocht, daar ik het wel een prijzig beestje vind was het tot op het laatste nippertje nog wikken en wegen.
Maar tot op de dag van nu geen enkel spijt van gehad.
Idd er zat geen receptenboekje of dvd bij heb contact opgenomen en 2 dagen nadien zat de dvd in de bus. Er staan handige tips op en een paar recepten maar toch niet voeldoende voor alles er mee onder de knie te hebben. je moet goed het instructie boekje en de gebruiksaanwijzing lezen en leren en dat ben je vertrokken. Na een goed twee weken zat er een pakket in de bus blijkt dat ik er een recepteboek in te zitten voor deze oven.In ieder geval ben ik heel blij want alles wat je maar wil weten wat je met deze micro kunt doen staat er in. Hoelang voor verschillende soorten groenten , soepen, vlees enz .... zowel lekkere recepten die je kunt klaarmaken op cripsbasis , micro , met de oven , of 6 the sence , stomen voor mij is het de wonder oven ! en is zeker zijn prijs waard en betreft de service van whirepool merci .
Heb er cake meegebakken, kaastaart, gebraad, sausen en moet zeggen delissimo kan mss op een paar min. afwijken maar dat zal van ieder zijn smaak afhangen maar de min die er opstaan zijn bijna correct.
Mogt je twijfelen ik raad hem zeker aan.

- minpunten : maakt een beetje meer lawaai dan mijn vorige
en het display mogt iets moderner.
is niet goedkoop in belgie.
4.5 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 12 van 20 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
3.5 sterren
7,2
131 winkelreviews
Thuiswinkel.org
€ 249,00 € 263,95 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van Outletplanet
3.5 sterren
7,2