Review: Whirlpool JT 369/SL van Carolien94

Carolien94
07-01-2010
We hebben deze combi een week geleden gekocht nadat onze Moulinex opticook het na 9 jaar dagelijks gebruik had begeven. Aanleiding om deze Whirlpool te bekijken, waren o.a. reviews op deze site. De vormgeving gaf in de winkel de doorslag: mooi apparaat en prettige knoppen.

Ik heb de gebruiksaanwijzing doorgenomen en inmiddels een aantal functies uitgeprobeerd. Het instellen van de verschillende functies gaat vrij gemakkelijk.

- Het grillen ging heel goed (snel een bruin kostje!)
- Ovenschotel ging gemakkelijk: oven warmt snel op, display laat daarna zien hoe het met de temperatuur is
- Jetfunctie voor de magnetron (met één knop instellen en aanzetten)is erg gemakkelijk
- Stoomschaal gebruikt voor sperziebonen en broccoli: prima resultaat
- Crispfunctie gebruikt voor diepvrieshapjes: benodigde tijd gegokt en pakte goed uit (was: 12 minuten in oven op 180 graden, werd 5 minuten op crispfunctie)

Ik heb via de site van Whirlpool een mailtje gestuurd over de dvd en het receptenboekje die hier vaker zijn genoemd. Ik kreeg binnen een week een losbladig receptenboekje met heel veel recepten en heel veel tips.

Ik ben blij met de bakplaat die er bij zit. Bij mijn vorige apparaat heb ik dit node gemist, met name voor het bakken van koekjes.

De crispplaat is nieuw voor mij en biedt dus ook extra mogelijkheden.

De stoomschaal is ook een aanwinst: ik kookte al graag aardappels en groenten in de magnetron en dit is nog prettiger omdat het voedsel niet in het water ligt (minder verlies van vitaminen in het kookvocht).

We overwegen nog de uitbreiding van de garantie op onderdelen.
4 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 8 van 20 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
3.5 sterren
7,2
131 winkelreviews
Thuiswinkel.org
€ 249,00 € 263,95 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van Outletplanet
3.5 sterren
7,2