Whirlpool JT 369/SL
Whirlpool JT 369/SL reviews & vragen
Pagina 1 van 4
badmf107
13-03-2010 -
Na veel reviews te hebben gelezen, van ook andere machines, toch voor de Whirlpool JT 369/SL gekozen ipv voor een samsung of sharp magnetron.
Sharp vind ik een merk van niks, en ook slechte reviews gelezen.
Samsung heeft een nogal onhandig menu van opties op de magnetries
De whirlpool gekozen vanwege de vele opties:
- Stoomfunctie.
- Veel extra's meegeleverd.
- Erg mooie magnetron.
- Mooi digitaal display.
- Handige knoppen en overzicht.
- Whirlpool, goed merk.
- Goede ervaringen altijd gehad met whirlpool magnetrons.
Twee minpunten. De magnetron gaat naar voren open, ipv opzij, dus deze kan niet al te hoog geplaatst worden.
Verder is de handleiding erg summier. Via de service desk van whirlpool kun je een kook / instructie dvd aanvragen, hoe de beste gerechten klaar te maken.
Verder is deze magnetron super. Mijn stinkende rijstkoker is de deur uit. Stoomschaal welke wordt meegeleverd is ideaal, groot, stevig etc.
9 - vormgeving
12-02-2010 -
Ik schaam me diep, krijg net een multomap binnen met recepten en 2 cd's van Whirpool, dus ondanks dat er werd gezegd dat ik ze niet kreeg, heb ik ze toch netjes gekregen toppie Whirpool
12-02-2010 -
Ik heb deze combimagnetron sinds woensdag, wat me in ieder geval tegen viel waar de de kleine knopjes en die zijn ook niet verlicht en dan is het zwart moeilijk te zien.
Geen kookboekje of wat dan ook er bij toen ik daar over belde zei ze die hoort er niet bij, nou ik vind het belachelijk bij de magnetron van het kruitvat zit een betere uitleg bij
8 - gebruiksgemak
6 - vormgeving
robbie31
19-01-2010 - heb zelf de whirlpool aangekocht en over het algemeen erg tevreden ,alleen tegen de achterwand van de oven is door het gebruik een donkere plek zichtbaar geworden en krijg deze met niks weg ,heeft er iemand tips hiervoor?
martijn 76
09-01-2010 - Ben zeer tevreden over deze magnetron. Heb receptenboek ontvangen na een mailtje. Zit geen uitgebreide gebruiksaanwijzing bij, maar goed lezen is het halve werk, geen problemen mee gehad. Ook de bijgeleverde schalen en roosters + bakplaat+ crispschaal, waar je zeer goed mee kunt kokkerellen
10 - vormgeving
Carolien94
07-01-2010 -
We hebben deze combi een week geleden gekocht nadat onze Moulinex opticook het na 9 jaar dagelijks gebruik had begeven. Aanleiding om deze Whirlpool te bekijken, waren o.a. reviews op deze site. De vormgeving gaf in de winkel de doorslag: mooi apparaat en prettige knoppen.
Ik heb de gebruiksaanwijzing doorgenomen en inmiddels een aantal functies uitgeprobeerd. Het instellen van de verschillende functies gaat vrij gemakkelijk.
- Het grillen ging heel goed (snel een bruin kostje!)
- Ovenschotel ging gemakkelijk: oven warmt snel op, display laat daarna zien hoe het met de temperatuur is
- Jetfunctie voor de magnetron (met één knop instellen en aanzetten)is erg gemakkelijk
- Stoomschaal gebruikt voor sperziebonen en broccoli: prima resultaat
- Crispfunctie gebruikt voor diepvrieshapjes: benodigde tijd gegokt en pakte goed uit (was: 12 minuten in oven op 180 graden, werd 5 minuten op crispfunctie)
Ik heb via de site van Whirlpool een mailtje gestuurd over de dvd en het receptenboekje die hier vaker zijn genoemd. Ik kreeg binnen een week een losbladig receptenboekje met heel veel recepten en heel veel tips.
Ik ben blij met de bakplaat die er bij zit. Bij mijn vorige apparaat heb ik dit node gemist, met name voor het bakken van koekjes.
De crispplaat is nieuw voor mij en biedt dus ook extra mogelijkheden.
De stoomschaal is ook een aanwinst: ik kookte al graag aardappels en groenten in de magnetron en dit is nog prettiger omdat het voedsel niet in het water ligt (minder verlies van vitaminen in het kookvocht).
We overwegen nog de uitbreiding van de garantie op onderdelen.
9 - gebruiksgemak
8 - vormgeving
8 - duurzaamheid
MiekeH12
18-12-2009 - Ik ben zeer ontevreden over de garantie bij Whirlpool ivm dit toestel. Krijg reeds sinds 2 maanden een Err7-melding als ik dit toestel gebruik, toestel warmt ook niet altijd op. Heb reeds meerdere schriftelijke en telefonische contacten gehad en ze bijven maar beweren dat er een vervangstuk niet aankomt. Vraag me stilaan af of het na 2 maanden niet menselijk zou zijn mij een nieuw toestel te bezorgen! Whirlpool voor mij nooit meer!!!!!!! Ondertussen blijven we hopen op een nieuw toestel (dat hopelijk wel werkt!)
1 - gebruiksgemak
3 - vormgeving
? - duurzaamheid
Elisabeth
18-12-2009 -
Het enige nadeel wat ik ondervind is het lawaai bij de heteluchtovenfunctie. Dit komt door het ronddraaien (en af en toe hakkelen) van het draaiplateau.
Is hier misschien is aan te doen?
Elisabeth
17-12-2009 - Deze combimagnetron staat nu ongeveer een paar maanden in onze keuken en het is een prima apparaat. Makkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is het lawaai bij de heteluchtovenfunctie. Dit komt door het ronddraaien (en af en toe hakkelen) van het draaiplateau. Is hier misschien is aan te doen?
8 - gebruiksgemak
7 - vormgeving
8 - duurzaamheid
15-12-2009 -
Weet iemand hoe diep deze is (ik wil 'm in een kastje zetten).
Op de website staat 54 cm, in het boekje 52 cm?
21-12-2009 -
Een echte inbouw is te groot om achter een deurtje te plaatsen (te breed voorfront), had ik al naar geinformeerd.
Maar in ieder geval bedankt voor het meedenken!
20-12-2009 -
Hallo Pimirene,
Ik had me misschien wat duidelijker uit moeten drukken. Ik bedoelde niet dat je het apparaat in moet laten bouwen, maar dat een inbouwapparaat de ventilatie waarschijnlijk aan de voorkant heeft (lijkt me logisch tenminste).
Je kunt hem dan gewoon (los) in je kastje zetten.
18-12-2009 -
Bedankt Mabel, voor je reactie.
Ik heb nu ook mijn magnetron in een kastje staan (al 17 jaar doe ik dat, ook een Wirlpool combi). Ik vind een inbouw niet mooi, omdat je dan altijd het apparaat blijft zien. Nu gooi ik de deur dicht als ik klaar ben!
16-12-2009 -
Ik heb t ff nagemeten; De diepte is ca.50cm, de handgreep meegerekend ca. 54cm.
Hoogte 38cm, Breedte 49 cm.
Houdt er rekening mee dat geadviseerd wordt boven het app 20cm vrij te houden voor ventilatie.
De ventilatieroosters zitten in de bovenkant; achteraan en opzij.
Het app wordt aan de buitenkant ook vrij warm, afhankelijk van de gebruikte functie en hoelang je hem aan hebt.
Afhankelijk van de ruimte die je hebt, zou je misschien een inbouwapp kunnen nemen. Ik veronderstel dat die aan de buitenkant minder warm worden en de warme lucht aan de voorkant uitblazen.
Succes ermee.
Groet,
Mabel
veertje1973
09-12-2009 -
Ik heb even een vraag over de display verlichting.
Ik heb deze magnetron nu ongeveer een maand en bvalt heel goed.
Alleen nu heb ik een cake gebakken en daarna zag ik dat de display verlichting niet meer werkte, wel als ik 'm gebruik maar als ik niks doe gaat hij na 10 seconden zelf uit.
Ik heb geen idee waar ik perongeluk op gedrukt heb.
Weten jullie misschien hoe ik 'm nu weer continu kan laten branden?
want de klok is nu ook niet meer goed zichtbaar
Mie12
18-12-2009 - Je dient enkel de klok terug in te stellen dan blijft zowel lichtje branden als klok werken. Succes!
Thecana
10-12-2009 - De verlichting op het display gaat uit om overhitting te voorkomen ( elechtronica in de klep )gaat weer aan als de magnetron is afgekoeld probeer maar. Zelf uitgeprobeert.Het staat een beetje verborgen in de gebruiksaanwijzing. Hopelijk een nuttige tip. Ben er zeer tevreden over.
08-12-2009 -
Ik heb het app nu 2 weken en ben er niet echt tevreden over. Als magnetron fungeert ie prima, maar de rest...... geen idee. Er zit alleen een summiere gebruiksaanwijzing bij die eigenlijk alleen aangeeft hoe je de diverse functies moet inschakalen. Na hier eea gelezen te hebben heb ik uiteraard contact opgenomen met Whirlpool om ook een dvd en/of receptenboek te krijgen. Wat krijg ik zojuist?? Een gekopieerde gebruiksaanwijzing !!
In de mailwisseling werd ook aangegegen dat de grillfunctie eigenlijk niet echt bruikbaar is; je moet de crispfunctie gebruiken....
Tja het zal ongetwijfeld een magnetron zijn met veel handige functies, maar info homaar.
Ik ben geen beginner; ik bereid al ruim 20jaar zoveel mogelijk mn eten in de combimagnetron.
5 - gebruiksgemak
5 - vormgeving
6 - duurzaamheid
Dominique1973
03-12-2009 -
Na lang overwegen deze microgolfoven gekocht, daar ik het wel een prijzig beestje vind was het tot op het laatste nippertje nog wikken en wegen.
Maar tot op de dag van nu geen enkel spijt van gehad.
Idd er zat geen receptenboekje of dvd bij heb contact opgenomen en 2 dagen nadien zat de dvd in de bus. Er staan handige tips op en een paar recepten maar toch niet voeldoende voor alles er mee onder de knie te hebben. je moet goed het instructie boekje en de gebruiksaanwijzing lezen en leren en dat ben je vertrokken. Na een goed twee weken zat er een pakket in de bus blijkt dat ik er een recepteboek in te zitten voor deze oven.In ieder geval ben ik heel blij want alles wat je maar wil weten wat je met deze micro kunt doen staat er in. Hoelang voor verschillende soorten groenten , soepen, vlees enz .... zowel lekkere recepten die je kunt klaarmaken op cripsbasis , micro , met de oven , of 6 the sence , stomen voor mij is het de wonder oven ! en is zeker zijn prijs waard en betreft de service van whirepool merci .
Heb er cake meegebakken, kaastaart, gebraad, sausen en moet zeggen delissimo kan mss op een paar min. afwijken maar dat zal van ieder zijn smaak afhangen maar de min die er opstaan zijn bijna correct.
Mogt je twijfelen ik raad hem zeker aan.
- minpunten : maakt een beetje meer lawaai dan mijn vorige
en het display mogt iets moderner.
is niet goedkoop in belgie.
9 - vormgeving
9 - duurzaamheid
Wim1231979
30-11-2009 -
Ik ben zeer tevreden over deze combi-oven alleen lijkt het dat de draaischotel (of wieltjes) bij het starten af en toe eventjes blijft hangen of trager draait en na een paar seconden gaat het draaien prima. Is dit normaal, is dus enkel net bij het starten? Ook gaat soms de draairichring met de wijzers van de klok en bij een volgende gebruik, tegen de wijzers van de klok. Is dat normaal?
alvast bedankt voor uw antwoorden! groetjes, Wim