Duux Sphere Luchtreiniger - HEPA+Actieve koolstoffilter (Zwart) - Prijzen vergelijken

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
  • Kieskeurig
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Besteld voor: 23:59 geleverd in: 1dag(en)
  • Gratis verzending vanaf € 20,- | 30 Dagen Bedenktijd
€ 55,85 Gratis verzending
  • Kieskeurig
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Vandaag voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔️Gratis Thuisbezorgd ✔️Beste Winkelketen Elektronica 2024
€ 55,95 Gratis verzending

Productomschrijving

Duux Sphere: Een Luchtreiniger die Prestaties met een Strak Design Combineert

De Duux Sphere Luchtreiniger is een krachtige, efficiënte reiniger ontworpen om te zorgen voor schonere, gezondere lucht in uw ruimte. Het maakt gebruik van een krachtig combinatiefilter - een HEPA-filter en een actief koolstoffilter - om de luchtkwaliteit te verbeteren. Met een zwart ontwerp, licht in gewicht en compact afmetingen (20 x 20 x 20 cm), voegt deze luchtreiniger gemakkelijk functionaliteit aan uw interieur toe.

Een Effectieve, Zwarte Sfeer

De Duux Sphere is uitgerust met een uitneembaar HEPA-filter, dat bekend staat om zijn vermogen om tot 99.97% van alle luchtverontreinigende stoffen te verwijderen. Dit omvat deeltjes zoals stof, pollen en andere allergenen. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Het actieve koolstoffilter draagt hierbij door geuren en gassen effectief te absorberen, waardoor uw leefruimte fris en schoon blijft.

Functies en Bediening

Buitengewoon gemakkelijk te bedienen, beschikt de Duux Sphere over een enkelvoudige snelheidsstand, waardoor u de controle behoudt zonder gedoe met overbodige complexiteit. Dankzij een laag geluidsniveau van slechts 32 dB, kan deze luchtreiniger zowel overdag als 's nachts zonder afleiding werken. Het heeft ook een handige ionisator, welke luchtdeeltjes neutraliseert voor een nog zuiverdere omgeving. Afgestemd op de behoeften van kleinere ruimtes, heeft de Duux Sphere Luchtreiniger een capaciteit van 68 m³/uur, waardoor het geschikt is voor ruimtes tot 25 m³. Met een gewicht van slechts 1 kg en een compact ontwerp, is het eenvoudig te verplaatsen of weg te bergen wanneer het niet in gebruik is. In de doos vindt u naast de luchtreiniger ook een handleiding om u te helpen bij het optimaal gebruik van het apparaat. Deze luchtreiniger vereist een wisselstroomvoeding (AC input voltage) van 100-240 volt en werkt op 50/60hz netfrequentie. Het is vervaardigd in China en combineert prestatie, gebruiksgemak en een stijlvolle uitstraling voor een optimaal binnenklimaat in uw huis of kantoor.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen