Review: Samsung UE40D6500 van Adzeiler
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Adzeiler
22-08-2011
Mooie TV in de winkel, maar thuis valt dat erg tegen. De sterke weerspiegeling van het beeld is heel vervelend. En dan het geluid,deze TV moet echt op een versterker aangesloten worden anders is het geluid tov mijn oude topmodel Philips Matchline tv net een portable radio. Geluid is ronduit slecht. Verder vind ik de aansluitingen zeer fragiel uitgevoerd. De Scart loopt via een verloop kabeltje en dat is nu al stuk Plug valt er steeds uit en beeld krijgt steeds alle kleuren van de regenboog. Het bijgeleverde YPR verloop kabeltje was direct uit de doos al stuk. Geen rechter kanaal weergave. Een breuk in het zeer dunne kabeltje. Inmiddels zit ik al weken te wachten op 2 bestelde kabeltjes. Ik heb gekozen voor deze Samsung omdat er gratis 2 3D brillen beloofd werden maar de 3D brillen moeten nog steeds geleverd worden. Samsung is totaal niet bereikbaar voor reclames. Al 3 mails gestuurd maar geen enkele reactie. Erg slordig van Samsung!!!
Verder is het internet in de winkel leuk maar thuis eigenlijk ook waardeloos. Uitzending gemist krijg je er ondanks de internet browser niet op. Tevens kun je geen toetsenbord en muis aansluiten en dat is echt heel vervelend. Waarom kan dat op een Philips en Sony wel?? You tube is wel leuk maar met het hopeloze TV toetsenbord ook onbruikbaar vind ik.
Ik heb spijt van de aankoop van deze TV en had als ik dit allemaal geweten had echt een andere TV gekocht. van een ander merk.
- Geluidskwaliteit
Samsung UE40D6500 led tv - Geluidskwaliteit
Reactie:
een persoon
05-01-2012 -
nou nou is het zo erg dan...
wel zonden dat het allemaal zo is
en heb je de tv nog dan!
| Vorige review | [ Review 12 van 17 ] | Volgende review |