Review: Samsung UE40D6500 van ad337
- Plaats een vraag
- Plaats een review
ad337
18-12-2011
TV op specificaties via internet besteld. Had wel vernomen dat samsung meerdere type panels gebruikt waarbij door sommigen de "echte" eigen panels worden geroemd, maar heb bezloten daar zelf niet zwaar aan te tillen. Bij prijsvechters haal ik de "betere" panels er niet uit, dus waar zou ik me druk om maken? en wie zegt me dat die "slechtere" panels niet veel langer meegaan? Vandaar niet getild aan dergelijke verschillen. Voorlopige ervaring is erg positief. wie het beeld niet mooi genoeg vindt kan naar hartelust aan de parameters sleutelen. Heel erg veel instelmogelijkheden op dat gebied. Zelf heb ik backlight op standje 3 staan en de kleur iets teruggeregeld. Voor wie dat wil kan zelfs de intensiteit laten afhangen van omgevingslicht.
En dan het geluid. ik vind het razendknap gedaan voor zo'n verschrikkelijk plat systeem. Voor wie een venster achter zich heeft kan wellicht beter voor een mat scherm kiezen, bij ons is dat niet het geval. Dit glimmend scherm geeft naar mijn idee wat meer contrast. Vooral ook qua mogelijkheden een zeer indrukwekkend en aan te bevelen apparaat!
- Geluidskwaliteit
9 - Beeldkwaliteit