Philips 8000 series 55 PFL 8008K/12

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 8000 series 55 PFL 8008K/12 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Tielemans 10-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Na drie jaar is het over en uit!

Algemene score

3,0
3 jaar plezier van het apparaat gehad. Net als bij anderen kreeg ik problemen: ambilight gaat aan en nog wat achtergrond licht, soms ook geluid. Heb van alles geprobeerd via de instructie van Philips. Nieuwe software, alles opnieuw aansluiten. Dit hielp enkele weken en nu is het over. Monteur gezocht die het probleem herkende. Schijn vaak voor te komen. Na een week weg en wat reparatie opnieuw het oude probleem. De reparateur probeert via Philips het apparaat om te ruilen. ben benieuwd wat dit brengt. Ben wel teleurgesteld. Philips komt er als Tv niet meer in. Helaas, want ik was wel altijd fan van het bedrijf.

Pluspunten

  • 3 jaar met plezier gekeken

Minpunten

  • einde na 3 jaar; zit ik dan met 2 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Mascha 06-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miskoop Philips 55 PFL 8008K/12

Algemene score

1,0
Toestel iets meer dan 3 jaar in bezit. Als de tv werkte, gaf hij meestal prachtig geluid en beeld (Ghosting zoals hier al vaker genoemd, herken ik zeker). Hij is erg mooi en heeft een groot kijkgenot. Maar... Al vanaf het begin hebben we problemen met deze tv. Soms wilde hij niet aan, vaak zette hij zichzelf uit. Regelmatig was er geen internetverbinding te krijgen (alle andere apparaten in huis wel). Na 2 jaar namen de kuren toe. Vanaf 2 maanden geleden gaf hij vaak geen beeld, wel geluid. Nu doet hij niets meer, enkel een knipperend lampje tonen. Voor een tv met zo'n prijskaart mag ik toch meer verwachten. Mijn vorige tv ging 11 jaar mee en die was een heel stuk goedkoper! Hopelijk maakt de service van Philips het goed.

Minpunten

  • levensduur
  • kuren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
Gerard 16-09-2017

Wij hadden de philips 55pfl8008k/12 bij electroworld in Berkel en Rodenrijs 0p 3/2014 gekocht.
Altijd goed gedaan tot dat enkele weken geleden hij de zelfde kuren vertoonde. Heb afgelopen Maandag electroworld op de hoogte gebracht die de klacht gelijk heeft gemeld en twee dagen later ben ik benaderd door de reparateur CE die gelijk een afspraak op vandaag, Zaterdag 16 09 2017 plande. De monteur kwam met een ruil moederbord aan die hij vervolgens binnen een half uur verving en na een korte afstelling via de afstand bediening was alles weer in orde.

Reageer

Specificaties

Schermgrootte
55 inch
type LED
Edge-LED
HD type
Full HD
OLED tv
Nee
Resolutie
1920 x 1080 pixels
Beeldverhouding
16:9
Helderheid
450 cd/m²