hans258
15-05-2010
Deze TV via kieskeurig bekeken en besteld. Nu heb ik hem een 2 maanden in gebruik en ben er 100% tevreden mee.
vooral de 100Hz motionflow is een must voor het oog! Dit maakt zelfs oude films levens echt! Je moet dan wel beschikken over digitale TV. Met analoog ziet het er ook wel goed uit alleen dan is alles wat waziger. Ook de ambisensor die je tv afsteld op omgevingslicht werkt perfect, deze kun je ook uitzetten net als de ecofuncties die enregie besparen.
Ik woon zelf in een appartementje en zit vrij dicht bij de TV en dan moet je gewoon niet te groot kopen. 32 inch is groot genoeg als je er max. 2mtr vanaf zit. verder zijn de functies wel goed, alleen valt mij de internetfuncties wat af. de functies en bediening zijn naar mijn mening redelijk snel als ik het vergelijk bij andere systemen. Enig nadeel van sony is dat ze eigen systemen meer ondersteunen, waardoor je sneller sonyproducten gaat kopen. Slim bedacht maar kan ook afschrikken. Conclusie: De TV is zeker een aanrader en prijs/kwaliteit verhouding is precies goed!
- Geluidskwaliteit
- Beeldkwaliteit