Review: Sony KDL-32EX500 van friedzel

friedzel
04-10-2010
Eenvoudig te installeren tv die direct bij het eerste gebruik verrassend goed beeld geeft.
Een opmerking hierbij is dat de verticale kijkhoek niet erg goed is.Maar wie staat er tv te kijken vraag ik mij dan af.Het geluid is ruim voldoende tot goed. Door de 4 hdmi aansluitingen alleen al is het toestel goed te integreren met allerlij randapparatuur. toch is er ook nog gedacht aan mensen die wat oudere apparatuur bezitten want er zijn ook nog scartaansluitingen aanwezig, en ook natuurlijk een 75 ohm coax aansluiting voor analoog signaal. het analoge signaal word perfect weergegeven. Maar waar het toestel echt in uitblinkt is weergave van HD films via een blu-ray. de door sony gebruikte technieken zorgen voor een haarscherp en vloeiend beeld. Ook is het teostel voorzien van een LAN ingang zodat u gebruik kunt maken van het bravia internetsysteem van sony.You tube filmpjes sbs 6 het journaal rtl5 en een aantal buitenlandse internetzenders zijn hier beschikbaar.Ook kunt u andere op op uw thuisnetwerk aanwezige foto of film-bestanden bekijken. Ik heb de tv nog maar krap een maandje in huis nu en heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeert maar wat ik heb geprobeert is mij allemaal uitstekend bevallen.
Enige echte nadeel naar mijn mening is dat het manual niet in een boekje is bijgeleverd maar in het geheugen van de tv zit,alhoewel ik ook wel het voordeel er van inzie dat je op deze manier nooit je manual kunt kwijtraken.
4 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 12 van 29 ] Volgende review
Sony KDL-32EX500
Print deze pagina