Review: Philips 40PFL8664H van GJLeusink

GJLeusink
24-06-2010
Ik heb deze tv net binnen. Ik kan zeggen wat een plaatje om in de kamer te hebben. 40 Inch blijkt wel een beetje groot voor onze kamer maar goed, het is wel erg mooi.
Beeldkwaliteit:
De HD demo was geweldig. Nu met de kabel is het echter wel slecht. Gelukkig heb ik al digitale tv besteld en heb ik de Ziggo module er al bij gekocht. Met HD kanalen en digitale teleivisie blaast deze tv veel concurrentie weg.
Geluid:
Ik vind het geluid nog reuze meevallen. De tv van mijn ouders, een Samsung, heeft veel slechter geluid. De philips kan met gemak zonder home cinema set of soundbar opereren.
Vormgeving:
Vormgeving is mooi. Ik hou wel van de tv's van philips en hun vormgeving. Een tikje modern met klassiek, dunne lijst en natuurlijk ambilight. Ik moet wel zeggen dat Ambilight weinig nut heeft als je de tv van de muur hebt staan op een voet ipv strak aan de muur hebt hangen. Ik had er in ieder geval meer van verwacht.
Gemak:
De tv was gemakkelijk om in elkaar te zetten. Daarnaast hoef je geen technicus te zijn om hem in te stellen. Nog een +puntje dus voor Philips.
Duurzaamheid:
De tv staat solide en komt kwalitatief goed over. Ik wou eerst een 7xxx serie aanschaffen omdat deze een stuk goedkoper was maar via tweakers en kieskeurig kwam ik erachter dat dit probleem gevalletjes zijn. De 8xxx serie scoort goed op duurzaamheid volgens andere sites.
4 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 4 van 27 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren