Review: Philips 40PFL8664H van danny1964
- Plaats een vraag
- Plaats een review
danny1964
11-02-2010
Ik heb het toestel nu ongeveer 6 weken in bezit en ben zeer tevreden over het toestel. Ik gebruik Ziggo als HDTV leverancier. Verder gebruik ik een WD TV live mediaspeler om HD content af te spelen.
De geluidskwaliteit is welliswaar wat dunnetjes door de kleine speakertjes maar alleszins acceptabel.
De beeldkwaliteit is formidabel mits het aangeboden signaal 100% van kwaliteit is. Ik heb om die reden dan ook een 9 gegeven omdat de ouderwetse 'analoge' beeldbuis veel beter omgaat met mindere kwaliteit uitzendingen die nog steeds het meest aangeboden worden. Is daar geen oplossing voor te bedenken Philips?
Voor mogelijkheden geef ik een tien. Natuurlijk kun je nog duizend dingen bedenken die een LCD scherm zou moeten kunnen maar dit toestel is in mijn optiek goed voorbereid op de toekomst.
Gebruiksgemak, ook een tien. Het toestel stond binnen tien minuten spelend op het kastje. Het instellen is met de ingebouwde gebruiksaanwijzing een fluitje van een centime.
Vormgeving een negen. Ik vind de Aurea net iets mooier maar die was boven mijn budget. Maar de slanke rand geeft het toestel een sjiek uiterlijk.
Tenslotte de duurzaamheid; een negen. Of het een tien zou kunnen zijn moet nog blijken maar het lijkt een degelijk toestel. Kortom, een fijn toestel waar je weer een aantal jaren mee vooruit kan.
- Geluidskwaliteit
7 - Beeldkwaliteit