reviews & vragen
Pagina 3 van 8
William_ned
25-03-2007 -
Ik heb deze lcd nu een klein weekje thuis staan. Na vele uren zoeken en met een klein budget ben ik op deze lcd terecht gekomen. Ik kan hier op zeggen echt een zeer goede keus. Heb mijn 360 middels een vgakabel aangesloten op de lcd, wat een beeld. Echt prachtig. Ook dvd's kijken op deze tv is goed. Ook ruim voldoende aansluitmogelijkheden! Het enige minpuntje wat ik vind aan deze lcd is het geluid. Maar even op de versterker aansluiten heb je er geen last meer van. Voor diegene die net als mij niet zo veel geld eraan uit willen geven of kunnen geven kan ik je deze echt aanraden.
Gr William!!!
Dennis89
22-03-2007 - Vandaag toestel binnen gekregen, maar ik krijg de voetsteun er niet goed in, er steekt nog een paar mm uit. Hierdoor kan ik de schroeven er niet in draaien. Heeft iemand een idee?
Steven1967
23-03-2007 -
Heb ik ook gehad.
Een beetje trekken en duwen aan het plastic rondom de opening en de voet een beetje schuin laten aanvliegen werkt. Een beetje kracht kun je gebruiken, maar niet te veel. Succes.
jeffz
21-03-2007 -
wat zijn de beste instellingen van deze tv?
heb nl nog steeds niet super goed beeld..
verder veel sneeuw te zien en af en toe strepen door het beeld is dit een fabrieksfout?
Rene Huft
13-04-2007 - De TV ter reparatie aanbieden, beeldbuis is stuk (zeggen ze), ik heb dezelfde klachten. Reparatie duurt inmiddels via Samsung 3 week.
thijszjhfjhjf
03-04-2007 -
He jeffz,
Je moet kijken of het bij meerdere zenders gebeurt , het kan nl. ook zijn dat het signaal wat je van de coax krijgt niet altijd optimaal is. Ik heb zelf nu nogal last van slecht beeld bij ned 2, maar rtl4 is perfect. Dus het hoeft niet aan je tv te liggen, maar kan ook aan het signaal van je kabelexploitant liggen.
gr thijs
Steven1967
20-03-2007 -
Gisteren gekregen. Even emmeren om alles goed in te stellen, maar alles werkt nu als een zonnetje en ik heb perfect beeld. Geluid kan beter, maar op de home cinema aangesloten en nu ook OK.
Enige punt is dat de tv niet automatisch switcht tussen breedebeeld en 4:3 uitzendingen. Hiervoor had ik een Sony die dat perfect deed.
joost56
17-03-2007 -
Kan misschien iemand mij uitleggen hoe ik op deze tv het beste een laptop kan aansluiten.
Alvast bedankt
Sytse Flyge
15-03-2007 -
Puik apparaat, kan niet anders zeggen. Snap al de fuss ook niet over het geluid van het apparaat. Ik had hiervoor een behoorlijke tv (zo'n kastmodel nog, JVC) en ik kan me voorstellen dat als je normaalgesproken alles via Dolby Digital 15.9 blabla beluistert dit wel wat minder is, maar van alles wat ik eigenlijk tot een prijs van 800 euro heb gehoord vind ik het behoorlijk meevallen. Beetje bas erin, tonen goed afstellen en mn buren worden wakker als ik m goed openzet.
Beeld via gewone analoge kabel is ook super, ps2 erop hangen en ook de spelletjes zien er een stuk gelikter uit.
Al met al een superdeal op LCD gebied....
roosch
09-03-2007 -
Heb deze samsung nu drie weken en geniet van de kwaliteit. Echter: het lukt mij niet om het totale beeld op mijn scherm te krijgen. de zijkanten komen er niet op. Dat merk ik aan ondertitels en logo's. Bijvoorbeeld wordt dan weergegeven el goed i.p.v. heel goed.
Bij beeld instelling vind ik bij zoom alleen de mogelijkheid het beeld horizontaal aan te passen.
Voor het verbreden van het beeld heb ik geen functie gevonden. Kijk ik er overheen of is dit op andere manier aan te passen? Wie kan mij een advies geven?
berck68
17-03-2007 - Ik zelf kijk digitale tv via upc en had in eerste instantie ook een te brede beeldverhouding. Totdat ik er achterkwam dat je ook op de upc mediabox de beeldverhouding kan instellen. Die heb ik nu ingesteld op verhouding 16:9 (breed) en nu is de beeldverhouding zoals het hoort. Hopelijk heb je hier iets aan.
lucvanlooy
17-03-2007 - druk enkele keren op het blauwe knopje met het teken P SIZE tot dit op autobreed staat
rich_nl
20-02-2007 -
zeer goede lcd voor een zeer scherpe prijs!.ik gebruik deze lcd in de slaapkamer met een analoog signaal en ben zeer tevreden met het beeld.geluid valt tegen een beetje iel geen bas.
de dni chip in deze tv doet het erg goed met analoog signaal.scherp en ruis vrij beeld.dus goed tegebruiken voor de slaapkamer of als 2e tv.
jeffz
11-02-2007 -
wat zijn de beste instellingen van deze tv?
heb nl nog steeds niet super goed beeld..
hilbrand2007
17-03-2007 -
Ik heb deze LCD tv en ook ik heb last van witte strepen door het beeld.
Met een DVD is het beeld perfect, maar met de kabel ziten er bijna altijd die witte strepen door het beeld.
Ben jij er al achter waardoor dit komt?
pjj
25-02-2007 - Heb deze tv nu een maand in het bezit , maar ben niet echt te spreken over de beeldkwaliteit van deze tv ,ondanks dat ik digitale tv van casema heb, heb ook af en toe witte strepen door het beeld , ruis is erg zichtbaar bij donkere kleuren , en het lijkt of de tv moeite heeft met het beeld als het iets sneller beweegt , en met de spelcomputer ( camecube ) is het beeld ook niet echt super , zal dit met de responstijd te maken hebben of heb ik een defect aan mijn tv , heeft iemand raad
enjoy
11-02-2007 - Mooie tv voor een redelijke prijs,strak beeld,ideaal voor de laptop,die zet ik ernaast en kijk dan film,zelfs geluid van de laptop over home cinema laten lopen,enige minpuntje is de pip functie,die werkt alleen als je externe apparatuur aansluit.Genoeg mogelijkheden aan de achterkant,echt een alleskunner,ik heb er nu dvd-speler,video,en pc op aangesloten,werkt perfect.Het geluid moet je als je geen home cinema hebt even mee spelen en het valt mij niet tegen.
pieterb
09-02-2007 -
tv 3 weken in bezit. Beeld is even wennen maar nu goed.
Wat storend is is dat ik een lichte brom hoor, die luider wordt als er tekst in beeld is. Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen?
Rob01
12-02-2007 - Kijk even op de site van Samsung, hier kan je ook vragen stellen via de mail. succes.
pjj
07-02-2007 - ben een tijd bezig geweest om het geluid via de audio out uitgang van mijn tv naar mijn versterker te krijgen , is me nu eidelijk gelukt , als men scartkabels gebruikt waarvan alle contacten zijn uitbedraad voor je dvdspeler en bijvoorbeeld je digitaalkastje dan krijg je geen geluid via de audio-out maar gebruik je kabels die niet helemaal zijn uitbedraad dan werkt de audio-out wel vreemd dat dit niet in de gebruiksaanwijzing staat van samsung