Samsung CLP-365W

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung CLP-365W op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

W.Nederpelt 10-09-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung CLP-365W

Algemene score

6,0
Deze week de printer voor de derde keer in een jaar voor service teruggestuurd. Dit vanwege vastlopend papier. Dit kan nl. niet zelf worden verwijderd uit de printer.
Door het transport en het blijkbaar niet helemaal goed inpakken is de printer tijdens het transport beschadigd geraakt. Dit heeft weer effecten op het binnenwerk gehad. De printer is dus nu afgeschreven.
De kwaliteit van de prints is wel goed.
Tip bewaar de doos van de aanschaf, incl. het verpakkingsmateriaal (3 jaar) zodat het risico op beschadiging tijdens een evt. transport kleiner wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

PedritoB 21-04-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung CLP-365W

Algemene score

4,0
Vanaf het begin niets dan gedoe met deze printer. Wifi verbinding maken vanaf een Macbook pro is een hele toestand omdat de bijgeleverde software nauwelijks werkt. Wanneer de verbinding eindelijk werkt, kan deze soms na een paar dagen zonder reden weer wegvallen en dan begint de installatie-ellende weer van voor af aan. Zorgt voor stressvolle situaties wanneer je net snel dat éne belangrijke document wilt printen voordat je de deur uitgaat. Aangezien de telefonische helpdesk ook niet in staat is je goed te helpen met de wifi verbinding heb deze 'feature' uiteindelijk maar opgegeven en alleen nog de usb gebruikt.

Net als een andere gebruiker merkte ook ik dat het printen na verloop van tijd alleen maar trager en trager gaat. Soms idd 20 minuten wachten totdat de printjes er uitkomen. Helpdesk weer gebeld en idd viel het probleem buiten de garantietermijn. Nog een paar maanden later kon de printer alleen nog rare brommende geluiden maken en kwam er helemaal niets meer uit.

Jammer maar helaas dus, voor mij geen Samsung meer..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

EAN
8806071951041, 0635753728149, 8806071658513
Partnumber
CLP-365W/SEE, CLP365W, CLP-365W/XEG, CLP-365W/XEV
Releasedatum
May 2012
Website fabrikant
http://www.samsung.com/uk/consumer/print-solutions/print-solutions/colour-printers/CLP-365W/SEE-spec
Intern geheugen
32 MB
Processor frequentie
300 Mhz
Printen in kleur
Ja