Sony VAIO vergelijken en kopen (4 resultaten)

Beste

Nieuwste

Sony VAIO

De in 2004 gelanceerde Sony Vaio serie bestaat uit verschillende laptops die waren bedoeld voor de zakelijke markt. Door de jaren heen bleken de goede specificaties en het stijlvolle, strakke design van de laptops echter ook aan te slaan bij het grote publiek. In de zomer van 2013 breidt Sony de serie uit met de Sony Vaio Tap 11, een 2-in-1 laptop die na het afkoppelen van het toetsenbord ook gebruikt kan worden als tablet.

Sony stopt met productie Sony Vaio

Begin 2014 heeft Sony bekend gemaakt de pc-markt te verlaten. Dit betekende ook het einde van de Sony Vaio serie. Eigenaars van een Sony Vaio laptop behouden wel het recht op volledige garantie, ondersteuning en klantenservice.

Hoewel de productie van de Vaio gestopt is, zijn de laptops in verschillende Nederlandse webwinkels nog altijd te bestellen.

Sony Vaio vergelijken

De laptops in de Sony Vaio serie zijn er in verschillende configuraties. Enkele belangrijke kenmerken waarop bij aanschaf gelet moet worden staan hieronder opgesomd.

  • Beeldschermformaat
    De Sony Vaio laptop is verkrijgbaar met verschillende beeldschermformaten. Beginnend vanaf een zeer compacte 12 inch variant, die gemakkelijk onderweg gebruikt kan worden, tot een grote 17inch versie.

  • Processor
    Door de jaren heen is de rekenkracht van de Sony Vaio laptops toegenomen. De nieuwste laptops beschikken over een krachtige Intel Core i7 CPU. Met deze processor kun je anno 2015 nog altijd de zwaarste taken aan.

  • Opslagcapaciteit
    Voor de opslag van al je bestanden is voldoende opslagruimte nodig. Bekijk daarom goed hoeveel capaciteit er in jouw Sony Vaio aanwezig is. Dit varieert van 128 GB tot en met 750 GB.