Sony VPC-F11M1E/H

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony VPC-F11M1E/H op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

EEJJSS 27-10-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Sony VPC-F11M1E/H

Algemene score

9,0
Ik heb deze laptop ruim een jaar in mijn bezit, was altijd al zeer te spreken over deze laptop. Maar ik sinds een week het RAM geheugen uitgebreid naar 8GB en een 256GB SSD ingebouwd. Dit loopt echt als een speer met windows 7 Ultimate (64bit), ik kan dit echt iedereen aanraden..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond E. 14-06-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Sony VPC-F11M1E/H

Algemene score

9,0
Ik heb deze laptop afgelopen week gekocht ter vervanging van mijn desktop computer. De specs zijn indrukwekkend. De computer is snel, maar echt zware toepassingen heb ik nog niet gedraaid. Het beeldscherm heeft inderdaad een wat beperkte kijkhoek, maar als je er recht voor zit is de kwaliteit fantastisch. Zelden zulke mooie scherpe beelden uit een latopscherm zien komen. Het geluid uit de speakers is voor ingebouwde speakers heel behoorlijk, losse boxen blijven beter als je ook wat volume wilt. Het toetsenbord bevalt bijzonder goed, de laptop typt veel prettiger dan veel andere laptops. Er zitten maar 2 USB poorten in deze laptop, dat hadden er wat meer mogen zijn, andere poorten zijn genoeg aanwezig. Accuduur ca 2,5 uur, opladen duurt lang (zo'n 4 uur bij lege batterij). Aangezien ik de laptop voornamelijk thuis gebruik geen punt, maar als je veel onderweg wilt werken zal je een computer met langere accuduur willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Opties
webcam
Optische drive
Blu-ray recorder
Besturingssysteem
Windows 7 Home Premium
Type
laptop PC
Bit variant
32 bit
Processor type
Intel Core i5
Processor
Intel Core i5