Samsung N series N150-JA02

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samsung N series N150-JA02 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

hoppy 26-04-2010
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Samsung N series N150-JA02

Algemene score

9,0
Hebben de netbook nu enkele weken in ons bezit, en ik moet zeggen dat ik het een leuk ding vindt.
Hij wordt gebruikt door m'n vriendin, en oorspronkelijk was ik er tegen daar je relatief veel betaald voor een computer met weinig prestaties. We hebben onze €329 betaald, wat beslist niet het goedkoopst is.
Om verder te gaan over de prestaties...de processor is zeker en vast 'de zwakste schakel'. Het 1G grote RAM geheugen is meer dan voldoende. Enkele word's open staan + Internet Explorer met tabbladen + Explorer + WMP en dan nog gaat alles vlotjes.. Ik heb al op verschillende fora gelezen dat een uitbreiding van RAM tot 2G weinig verschil uitmaakt...
Vooral de eerste keer dat je de netbook gebruikt op accuspanning vallen de prestaties tegen, maar dit lag aan de instellingen (grafische weergave op 'mooi' en batterijbeheer op 'zuinigst' , waardoor cpu en dergelijke werden afgenepen) Ik heb dit alles op maximum prestaties gezet, en met een volle accu gaat de netbook bijna 5u mee. Wat niet het langst van allemaal is, maar toch zeer lang om aan een stuk bezig te zijn.
Nog een pluspuntje is het matte scherm. Ik geloof dat de meerste concurrentie een blinkend scherm heeft, maar ik snap niet waarom...
Windows 7 Starter is niet recht overdonderend, en uitgezonderd dat je het bureaublad niet kunt vervangen voldoet het tot hiertoe prima.
Waar ik niet tevreden over ben is de standaard geinstalleerde ROMMEL. Zoveel programma's die nutteloos zijn...verschrikkelijk..

Tot slot.. Als je een netbook wil die goed presteerd is het volgens reviews beter verder te zoeken richting Asus Eee PC 1005H of iets dergelijks...
Als je een fijne, makkelijk te gebruiken netbook wil (die er in het mat wit gelikt uitziet) dan is de Samsung toch een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Opties
geheugenkaartlezer, webcam
Optische drive
Nee
Besturingssysteem
Windows 7 Starter
Kleur(en)
wit
Type/soort
laptop
Type
netbook
Processor type
Intel Atom