Philips HP6318/01

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HP6318/01 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,5

Schrijf een review

Bengel74 26-06-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Philips HP6318/01

Algemene score

6,0
Is een redelijk apparaat. Het is wel herkenbaar dat je meerdere malen over je been heen moet tenzij je het scheerblad neemt voor de benen maar daar is mijn gevoelige huid niet blij mee. Maakt idd een pokke herrie en nu na een aantal jaren klinkt het alsof hij de laatste adem aan het uitblazen is en verliest na oksels scheren en 1 been scheren kracht.Dan moet ik wachten tot hij weer afgekoeld is ik vermoed dat de accu te warm word .

Heb altijd een philips gehad op 1x na. Maar de kwaliteit van philips is niet meer wat het vroeger was. Ik heb 1x een draadloze gehad die echt niet eens een jaar oud werd. Waardeloos want het scheerblad van aluminium liet gewoon los.

Ik zoek altijd een wat langwerpiger model in verband met het hebben van maar 1 hand en omdat ik met deze wel goed mijn oksels scheren kan zal ik denk toch weer voor dit model moeten gaan.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

mirella8 03-12-2010
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Philips HP6318/01

Algemene score

4,0
Omdat alle accus altijd snel stukgaan heb ik nu gekozen voor dit basic model met snoer. Dat zijn ook precies de twee voordelen: hij is basic, zonder fratsen zoals iemand al schreef en hij heeft een snoer.
Heeeel jammer is dat de lipjes die je moet wisselen om tussen oksels en benen te switchen hele kleine fragiele opzetstukjes zijn. Als ze al niet gaan afbreken, dan raak je ze misschien kwijt. Daarnaast maakt de machine een hel van een geluid, alsof ie aan het einde van zijn latijn is. Daarnaast moet je lang op je benen heen en weer gaan voordat er ea geschoren wordt, en het resultaat is niet super. Oksel gaat overigens wel erg goed en de bikinilijn matig scheerresultaat, maar in ieder geval geen bultjes. Niet echt enthousiast dus, geen superding, maar het snoer en het feit dat hij je huid niet beschadigd zijn wel een pre.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Waterdicht
Ja
Ingebouwde tondeuse/trimmer
Ja
Epileerfunctie
Nee
Scheren op lichtnet
Ja
Oplaadbaar
Nee
Werkt op batterij
Ja
Bedrijfstijd
0 min.