BLACK+DECKER DV1410EL

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de BLACK+DECKER DV1410EL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

ldc 01-01-2014
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: BLACK+DECKER DV1410EL

Algemene score

7,0
Opzich een goede kruimeldief of handstofzuiger de zuigkracht is goed en is gemakkelijk te verstellen een blauw lampje geeft aan of leeg is of moet opgeladen worden wanneer die klaar is met laden prima voor elkaar dus opladen is kort en komt door ecco lader ja deze doet er maar 4 uur over daarom geeft ie een groen kleur, mooie ontwerp alemaal goed dus.
Alleen hij maakt beetje veel herrie als ie aan is.
Maar nu komt het de handleiding is slecht heel slecht afbeelding en letters en de type filer voor deze kruimeldief kloppen niet met wat er in staat dus ik bel maar naar Black and Decker in Nederland bestaat het niet meer word je naar belgie doorverbonden ik leg het uit over dit probleem kan niet geholpen worden of kunnen niks verander wand dit word dus beslist in de UK of USA ?????????????????????????
Dus met ander woorden krijg je een filter aangeboden die niet op dit toestel past want lezen kunnen ze daar niet.
tip koop deze kruimeldief niet de service is zoek alles ik dit geweten had ik een ander gekocht tijd voor de Concumentenbond want dit kan niet echt niet.

Zuigkracht 8

Degelijkhied 7

Handzaam 8

Service Black and Decker 0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Specificaties

Verwijderbare filter
Ja
Wasbaar filter
Nee
Tijdsduur
10 min
Muurbevestiging
Nee
Auto aansluiting
Nee
Indicatielampje (opladen)
Ja
Oplaadtijd (uur)
4 uur