Review: Sony MDR-EX300 van radium69

radium69
17-02-2011
Heb deze gekocht op schiphol voor vakantie vluchten en persoonlijk gebruik.

Ik was verbaasd hoe goed ze klonken, vooral voor het geld wat ik er toen betaald voor had. €35

Nu heb ik ze meer als een jaar en heb al 2 setjes versleten. Het zijn gewoon degelijke oortjes. En bouwkwaliteit is gelijk of beter dan de concurrentie.

Kwa klank zijn de sonys erg fijn. Sennheiser en bose klinken voor geen meter, vergeleken bij deze oortjes.

Ook op hoog volume zijn de oortjes prima. Alleen zijn de hoge tonen net te schel. Dit vind ik erg jammer want na een uur luisteren merk je dat je oren zeer beginnen te doen.

Voor de rest prima voor het geld tot zover. Maar zoek toch echt iets beters met meer comfort en beter geluid.

Ik heb genoeg ervaringen om te zeggen dat het prima oortjes zijn als upgrade. Ik heb inmiddels genoeg setjes geprobeerd om te zeggen dat deze sony's goed voor het geld zijn.

Ik zoek in ieder geval een opvolger a €50-100 euro. Maar wil ze ook kunnen beluisteren. Ik ga denk ik overstappen naar de Klipsch Image S4.

Deze is ook erg goed gereviewd.

Mensen die bose en sennheiser aanprijzen doen mee met de hype. Deze oordoppen concurreren direct met de duurdere versies van sennheiser en bose. (denk aan 150-300 euro)
4 sterren

• Draagcomfort
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 5 van 19 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,6