Review: Sennheiser HD 595 van Jazeker
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Jazeker
25-10-2007
Product nu een half jaar in huis, na veel gelezen te hebben op 't internet.
De koptelefoon is een open koptelefoon, ben je dus op zoek naar een koptelefoon zodat mensen buiten u niks horen overweeg deze koptelefoon NIET! Een open can hoofdtelefoon geeft een betere soundstage, een fijner geluid volgens meesten.
Als je een basshead bent, en dus vooral van overdreven veel bass houdt, (lees surround set met bass op +10) dan is dit ook niet de keuze.
Dit is een erg goede random hoofdtelefoon, hij draaid hoge en lage tonen uitstekend goed, ook is hij makkelijk te driven, geen dure extra benodigheden dus.
Het geluid, het is echt superkwaliteit, ik zit liever met men hoofdtelefoon op dan dat ik luister naar men dolby set van een aantal honderden euros. Ik gebruik hem voor alles, tv kijken, films, muziek, spelletjes..
Het allerfijnste vind ik hem bij films, het geluid is echt bioscoop waardig met deze koptelefoon, als er iemand om je heen zit is het amper te begrijpen dat die persoon het geluid wat jij hoort niet hoort..
De hoofdtelefoon zit ook enorm lekker, hij is goed verstelbaar, niet zwaar en zit gewoon goed om de oren..heb je erg grote oren (groter dan normaal ^^) dan raad ik deze hoofdtelefoon wel af, de kussentjes bij de oren lopen namelijk OM de oren heen, heb je te grote oren voor dit dan kan ik me niet voorstellen dat die lekker zit.
- Draagcomfort
9 - Vormgeving