Philips CitiScape Uptown SHL5905BK/10

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips CitiScape Uptown SHL5905BK/10 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Specificaties

Toepassing/gebruik

Model
over het hoofd
Draagwijze
koptelefoon (over oor)

Algemene kenmerken

Type/soort
hoofdtelefoon
Fabrikant kleur(en)
bruin

Functies

Opties
microfoon
Noise-canceling
Nee
Inklapbaar
Nee

Prestaties

Akoestisch systeem
gesloten
Frequentiebereik koptelefoon
12 - 23500 Hz
Maximum input vermogen
30 mW

Connectiviteit

Draadloos
Nee

Inhoud en afmetingen

Lengte kabel
1,2 m
Gewicht
248 g

Algemeen

EAN
6923410713268
Partnumber
SHL5905BK/10
Releasedatum
March 2012
Introductie model
2012
Op Kieskeurig sinds
May 2012

Product

Website fabrikant
http://download.p4c.philips.com/files/s/shl5905bk_10/shl5905bk_10_pss_nld.pdf

Toelichting specificaties

Zeer nauwkeurige geluidsweergave
Laat u meevoeren door het kristalheldere, uiterst gedetailleerde geluid dat wordt geproduceerd door de nauwkeurig afgestelde 40 mm drivers van hoge kwaliteit. Uw CitiScape-hoofdtelefoon, die voortbouwt op de enorme historie van Philips op het gebied van uitstekend geluid, is zorgvuldig ontworpen om een zeer nauwkeurig geluid te produceren – voor een betoverende muziekervaring onderweg.
MusicSeal
Of u nu luistert naar de scheurende gitaarriffs van een funkmetal-band of de lieflijke sopraanzang van een operadiva, MusicSeal zorgt ervoor dat u met uw CitiScape-hoofdtelefoon uw favoriete muziek kunt beluisteren zonder dat er iemand meeluistert. Met dubbellaagse wanden binnen in de oorschelp en degelijke randen tussen de kussens van de hoofdtelefoon en de behuizing schermt deze innovatieve functie elke beat volledig af. Tegelijkertijd voorkomt MusicSeal dat omgevingsgeluid binnendringt en uw luistergenot verstoort.
Isolerende oorkussens
Maak deel uit van het wervelende stadsleven maar niet van het lawaai, met geluidsisolerende oorkussens. De ongelooflijk zachte oorkussens omsluiten de luidsprekers rond uw oren en zorgen voor een perfecte afsluiting. U kunt alle geluidsdetails duidelijk waarnemen en optimaal genieten van uw favoriete muziek. Doordat hij is ontworpen om de druk op uw oren te verminderen, kunt u uw CitiScape-hoofdtelefoon lang achter elkaar dragen zonder dat het oncomfortabel wordt.
Geïntegreerde volumeregeling en microfoon
Uw CitiScape-hoofdtelefoon heeft een geïntegreerde microfoon en volumeregeling, zodat u eenvoudig kunt schakelen tussen het luisteren naar muziek en het aannemen van telefoongesprekken. Dit maakt het makkelijk om in contact te blijven en met de mensen die belangrijk voor u zijn en tegelijkertidj te genieten van uw muziek.
Zachte kussens van memory foam
De ultrazachte, soepele kussens van memory foam van deze Philips-hoofdtelefoon passen zich op een comfortabele, zekere manier aan aan de contouren van uw oren en zorgen voor een perfecte afsluiting. Het ontwerp is niet alleen gericht op een optimale pasvorm, ongeacht de vorm van uw hoofd, maar u kunt bovendien lange tijd achter elkaar volledig opgaan in uw muziek. De hoofdtelefoon is zelfs zo comfortabel dat u misschien wel vergeet dat u hem op hebt.
Plat, knoopresistent snoer
U hoeft geen rommelige snoeren vol knopen meer uit uw tas te halen. Het platte, knoopresistente snoer van 1,2 m van uw CitiScape-hoofdtelefoon blijft altijd vrij van kinken en knopen. U kunt zich nu concentreren op belangrijker zaken, zoals ontspannen genieten van uw muziek, waar u ook naartoe gaat.