JBL J55i zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de JBL J55i zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CRI284 07-11-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: JBL J55i zwart

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze koptelefoon nadat ik alle beschikbare modellen in dezelfde prijsklassen in een grote elektronica-winkel had getest. Ik had hierbij een mp3 in 320kbps gebruikt met veel dynamiek, waarin zowel zeer lage als zeer hoge tonen aan bod komen. Dan kun je dus erg goed de verschillen horen. Ik had iemand meegenomen die een baan heeft in de professionele muziekwereld en in zijn werk vele geluidsapparatuur moet testen. Dit model stak volgens ons beiden met kop en schouder boven de andere modellen uit (zelfs enkele koptelefoons in hogere prijsklassen).

De koptelefoon is erg fijn in gebruik, ik kan hem uren op hebben zonder dat het gaat knellen. Hij sluit goed af, ik gebruik hem in het openbaar en niemand die er wat van hoort in mijn omgeving. De koptelefoon deed me in het begin een beetje te buigzaam aan, maar dit blijkt na langer gebruik helemaal niet het geval. De kabel gaat niet in de knoop zitten en voelt erg robuust aan. De bijgeleverde etui vind ik overigens ook erg handig.

Na drie maanden gebruik gingen bij mij de hoesjes om de oorkussentjes kapot. Dit viel binnen de garantie en is door leverancier Bol.com erg netjes gerepareerd. Ik heb het idee dat er nu een ander soort hoesje om zit waardoor ik niet meer hetzelfde probleem zal krijgen.

Na een half jaar gebruik ben ik nog steeds ontzettend blij met deze aankoop. Ik zou hem zeker aanraden, een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer