Review: Beyerdynamic DT 770 van Josse

Josse
13-08-2009
Het geluid is heel transparant en open...je hoort 'veeeel meer'!
Ook bij luisteren bij een groot volume blijft de Bayerdynamic gewoon netjes werken zonder te vervormen (96dB)

Klassieke muziek:
Je kunt heel goed de instrumenten van het orkest plaatsen en ook de blaasinstrumenten blijven daarbij helder en niet opdringerig.

Orgelmuziek:
Bij pijporgel muziek hoorde ik nu zelfs het spugen van de kleine orgelpijpjes,
wat ik nooit duidelijk hoorde bij de andere hoofdtelefoons.
Omdat de Beyerdynamic ook nog tot 5 Hertz laag gaat zijn de 16 en 32 voet orgelpijpen heerlijk laag en vol.

CD van Sting:
De karakteristieke stem van G.M.T.Sumner (Sting) komt heel duidelijk naar voren en zijn stem heeft duidelijk meer diepte bij zang en spraak.
Gitaar - heel zuivere aanslag en heldere trilling van de snaren -heel gedetailleerd.
Synthesizer - gebruikt voor invulling acoorden, klinkt niet wollig of hol zoals bij andere luisterkapjes.

Alsof je er gewoon zelf bijzit... zo zijn hoofdtelefoons bedoeld,
nou... bij Beyerdynamic hebben ze dat goed begrepen.

Er is een mogelijkheid om na verloop van tijd de oorkussens makkelijk zelf te vervangen (+/- 25 Euro)
In de doos van de hoofdtelefoon is een boekje met uitleg + garantie bewijs + een handige zwarte tas is bijgeleverd
De oorkussens zijn afgewerkt met zacht flueel wat heel comfortabel zit.
Zit na uren gebruik nog steeds prima, niet zweterig en is heel licht in gewicht + lekker lang snoer.
Een 'vergulde stekker' adapter zit er bij van 3,5 naar 6,3 mm.
Ook aangesloten op m'n miniMac computer klinkt het perfect. (zonder de 6,3 mm adapter)

Ik heb de Bayerdynamic DT 770 dit is een gesloten systeem. -kapjes zijn echt geluidsdicht-
en ik heb de bayerdynamic DT 440 dit is een open systeem, je kan dus ook nog de deurbel horen of de telefoon=
(soms ook wel prettig)

Nu beiden een half jaar in gebruik en ben nog steeds ZEER tevreden!
Grote klasse!!

Met vriendelijke groet
5 sterren

• Draagcomfort
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 2 van 4 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
5 sterren