Reviews: Braun IRT4020

andreetje

06-03-2012
Dit apparaat meet nauwkeurig. Meerdere metingen achter elkaar geven hooguit 0,1 graden verschil.

Het apparaat wordt gevoed met 2 penlite batterijen. Het maakt 'm wat groter dan sommige andere oorthermometers.

De thermometer vo...
Totaal 8.5

Dwid

28-02-2011
Meter is in mijn geval niet echt best, kan soms een graad verschil in zitten. Ik verwacht wel wat meer nauwkeurigheid voor die prijs. Meter wordt opgestuurd ter reparatie (of vervanging) Hopen dat het dan goed komt...
Totaal 7.5
4 sterren

AudioKappie

17-02-2011
Prima apparaat en een verademing ten opzichte van de AEG FT 4919. Niet kopen, de AEG, die geeft met gemak een temperatuur aan die 1,5 tot zelfs 2 graden te laag is. Ik heb dit gecontroleerd in het ziekenhuis (Erasmus-MC Rotterdam) waar ze trouwens oo...
5 sterren

zeeuwse12

28-01-2011
Erg tevreden over dit apparaat!!
weet niet hoelang hij meegaat, maar hoop toch wel een jaar of tien!!
Wel de batterijen eruit halen als je hem niet gebruikt!!
Totaal 8.5

Johan - 001

19-10-2010
We hadden eerst een AEG, maar deze hebben we weer terug gebracht. Bij 3 x acherelkaar meten zate er wel 1,5 graad verschil in.

Deze Braun geeft keurig na 3 x acherelkaar meten in verschillende oren dezelfde (juiste) temperatuur.

Totaal 8.7

?

skandranon

01-10-2009
Hele handige, snelle koortsthermometer. Batterijen gaan lang mee, groot display, werkt binnen een paar seconden. Het display is helaas niet verlicht. Bevalt mij prima.
Totaal 8.8

Braun IRT4020