Winkels

Koopmetservice.nl stelt zich aan u voor

Koopmetservice.nl is een full service webwinkel in huishoudelijke apparaten. De consumenten webshop koopmetservice.nl onderscheidt zich van de overige witgoed internetaanbieders door het leveren van witgoed apparaten inclusief bezorging en installatie. Door de landelijke dekking is er altijd een vakzaak bij u in de buurt. Via de postcode zoeker op de website vindt u moeiteloos de dichtstbijzijnde vakspecialist. Koopmetservice.nl levert producten uit voorraad en heeft goede service hoog in het vaandel!

Winkel logo

Algemeen

Deze winkel

5.5

Gemiddelde winkel

4.5

Betaling

Deze winkel

6.9

Gemiddelde winkel

6.6

Levering

Deze winkel

5

Gemiddelde winkel

2.8

After Sales

Deze winkel

7.3

Gemiddelde winkel

4.9

Hieronder vind je algemene informatie over de winkel. Kieskeurig.nl let hierbij o.a. op hoe goed een winkel bereikbaar is voor consumenten en hoe veilig een winkel is. Als een winkel aangesloten is bij een bepaald keurmerk dan zegt dit bijvoorbeeld wat over hun betrouwbaarheid.

Adres Koopmetservice.nl:

Hendrik Ter Kuilestraat 157
7547 SK Enschede
Nederland
Website: www.koopmetservice.nl
Telefoonnummer: 053-4327393 (normaal tarief)

Type winkel: fysieke winkel, online winkel

Bereikbaarheid Koopmetservice.nl:

Maandag - vrijdag: 8.15 - 17.15 uur.

Officiele dealer van:


Winkelbeoordeling op je website
Code

Om de Kieskeurig.nl winkelbeoordeling op je site te plaatsen, kopieer en plak je bovenstaande code in de HTML van je website. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de beoordeling automatisch aangepast als deze op Kieskeurig.nl verandert. Voor beoordelingen van andere winkels kijk je bij de pagina op Kieskeurig.nl van de desbetreffende winkel. Door deze beoordeling op je site te plaatsen, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.