Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Viva Café HD7825/70

8,1 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Viva Café HD7829/70

Type
koffiepadsysteem
Aansluitwaarde
1450 watt
Kleur(en)
blauw
Philips Viva Café HD7829/70
v.a. € 79,95 5 winkels
Vergelijk Vergelijken

Philips Viva Café HD7829/00

Type
koffiepadsysteem
Aansluitwaarde
1450 watt
Kleur(en)
wit
Philips Viva Café HD7829/00
8,6 (45)
v.a. € 79,95 7 winkels
Vergelijk Vergelijken

Philips Viva Café HD7829/10

Type
koffiepadsysteem
Aansluitwaarde
1450 watt
Kleur(en)
groen
Philips Viva Café HD7829/10
9,0 (15)
v.a. € 79,95 3 winkels
Vergelijk Vergelijken

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vroegejonker 12-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Dit is sinds 2003 onze derde senseo , deze is wat luxer dan de vorige twee , een mooi apperaat, de padjes liggen wat dieper in de padhouder een hele verbetering .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Consemulder 15-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Koffiepads gaan moeilijk uit het diepe houdertje.
Ik vind dat het lijkt op het eerste Senseo apparaat dus niks moderner of luxer.
Voor de rest is dit een prima apparaat in mijn mooie kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
jacky57 14-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
uiterst handig dat deksel omhoog veert als je deze ontgrendeld, kleur vindt ik ook mooi, jammer dat er geen groter watertank erop kan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bezig-Bijtje 13-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
Ik kende de Senseo reeds en vond de kleur en de vormgeving van dit nieuwe model aantrekkelijk. Ondanks dat mijn Senseo (de eerste die uitkwam) nog niet kapot was, verwende ik mezelf met dit nieuwe model. Meegespeeld heeft ook dat het waterreservoir groter was dan mijn oude. Dat was namelijk het enige minpuntje aan die Senseo.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
andre-ilona 13-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Deze Senseo is, evenals de vorige, heel makkelijk in het gebruik. Schoonmaken is zó gebeurd. Deze Senseo drupt in het geheel niet na, bij de vorige stond het lekbakje altijd vol met koffie/water. Bij deze heb ik het bakje nog niet hoeven legen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vonne1966 18-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gewoon een goed apparaat waarmee je lekkere koffie kunt zetten.
Niets meer, niets minder.............

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
zondersuiker 11-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Een fijn apparaat,werkt prima ,smaakt heerlijk en is ook nog mooi en modern om te zien . De pads houdertjes voor een en twee kopjes zijn wat dieper ,dan die van mijn oude Senseo en dat werkt prettiger .Ben er erg blij mee .Een aanwinst in mijn keuken. Hij staat naast mijn Philips Blender en koffie zetter ,een mooi geheel op de aanrecht . Ook de 20 Euro terug actie was erg fijn ,zo heb ik ook nog eens een perfecte Senseo voor weinig geld .
Totaal: 8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toos den Haan 09-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met mijn Senseo omdat het gemakkelijk in gebruik is en voor mij bijna het belangrijkst het is bijna fluister stil!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
janssenpascal 10-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
nou ik was al bekent met oude model , maar het is een prima apparaat ook voor hoge kopjes
wel jammer dat de tank wel klein is en dat je niet zelf kunt bepalen hoe vol een kopje moet zijn , maar al met al heb ik hier geen spijt van, hij doet wat hij moet doen
het is tenminste wel goedkoper dan dan die cups van NESPRESSO
de pads kun je overal krijgen en ook nog in vele prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JohnAnja 14-06-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Is mijn tweede. de eerste ging na 18 maanden kapot. Heb, na 5 keer terugsturen en terugkrijgen met hetzelfde euvel nieuwe gekregen van Philips deze ging na 15 maanden kapot. En dat met gemiddeld een kopje per dag.... Helaas de nieuwe wordt niet gerepareerd onder garantie omdat Philips van de aankoopdatum van eerste apparaat uitgaat...Kan ik nog wel begrijpen....Wat wel jammer vind is dat er als je internet bekijkt héél véél mensen een Senseo hebben die allemaal hetzelfde euvel hebben. Het kan mi niet anders dat er gewoon een constructiefout in dit apparaat zit....jammer want het concept is wel goed....zucht....Na Oranje laat ook Philips ons in de steek...alle zekerheden vallen weg....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
muisgijs 12-11-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
na 4 senseo's versleten te hebben de 7825 aangeschaft.
Deze trilt echter aanzienlijk harder dan onze oude 7830. De trilling (en geluid) is zo hard dat de kopjes tijdens het vullen verschuiven waardoor de koffie er bijna naast loopt. Algehele indruk is dat dit model goedkoper aanvoelt dan de oude modellen.

Dit exemplaar gaat terug.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende