Review: Philips Senseo HD7810 van Nooit geen Senseo meer

Nooit geen Senseo meer
20-12-2011
Een nieuwe Senseo 7810 gekocht ivm lekkende oudere Senseo. De nieuwe in gebruik genomen volgens bijsluiter en aansluitend 2 kopjes gezet. Gecontroleerd op lekkage... jawel hoor niet veel maar toch. daarna nog3 of 4x geprobeerd met hetzelfde resultaat in bij zijn van 3 personen. Terug naar de winkel...nee we vinden niks....kunnen niets doen...dan wil ik hem ruilen...nee dat kan niet want die is gebruikt..ja maar hoe kan ik dan controleren of die lekt..ja maar wij constateren geen lekkage...maar op de bon staat ruilen binnen 14 dagen...nee hij is gebruikt.
Ben naar huis gegaan en heb hem achter elkaar de container in gegooid want ik hoef geen nieuwe lekkende apparaten.
Boze klacht ingediend en kreeg daags erna een telefoontje met hetzelfde verhaal.Natuurlijk eerst contact met de winkel gehad, het apparaat was gebruikt,(nauwelijks 3 tot 4 uur in mijn bezit).
Never nooit geen apparaat meer van die douwe en wat een waardeloze service.
0.5 sterren

• Duurzaamheid
Reactie:
Gericke
11-01-2012
Vervelend is het dat op de reactie van Philips niet gerageerd kan worden. Dan maar hierop. Ik kreeg het ding voor Sinterklaas 2010 en na een jaar is het kassabonnetje natuurlijk pleite. En niemand vertelt er bij dat er 2 jaar garantie op is. De winkel verkoopt het met 1 jaar garantie. Om nu achteraf de sinterklaas te gaan uithangen met 2 jaar garantie is mosterd na de maaltijd. Die van mij was dus na een jaar uit de garantie en dan wordt het de milieustraat. Nadat het ding eens van binnen bekeken is door mij. Je steekt er altijd wel iets van op denk ik maar. En inderdaad, het ziet er prutserig uit, niet echt duurzaam, rommel heet dat in de volksmond. Een heel omslachtige manier om een pot koffie te zetten en dat mislukt dan kennelijk ook nog vroegtijdig.
Technisch gezien kan het ding feitelijk ook niet duurzaam blijven werken. De onderdelen zijn zwak en regelen feitelijk niets. Ik zag dat het water altijd voor twee kopjes wordt opgewarmt, ook als je er maar een moet hebben. De rest koelt dan weer af tot de volgende kop er uit moet komen. Niet echt energie zuinig. De hoevelheid in je bakje wordt bepaald door de tijd dat de pomp het water door het systeem perst. !9 seconden voor 1 bak telde ik en 38 voor 2. Het hangt er dan maar van af hoeveel water de pomp in die tijd door het hele systeem kan pompen. Zoals ik uit veel reacties opmaak is na verloop van tijd de hoeveelheid te weinig. Zo simpel zit het eigenlijk in elkaar.
En als mijn verhaal niet klopt mag Philips daar iets anders van maken. Er is niets dat de hoeveelheid per kop meet of regelt. Daarom kun je als gebruiker ook niet de gewenste hoeveelheid regelen. En daar zit het gemis. Je kunt niet verwachten dat alles blijft functioneren als nieuw. Een gat in de pat-houder levert in ieder geval tijdelijke wat meer water in je kom maar de koffie wordt er niet beter van.
Reactie:
Officiele reactie van Philips
29-12-2011
Wat spijtig om te lezen dat u het apparaat heeft weggegooid! Philips biedt namelijk standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de Senseo.

Indien u dit wenst is het nog altijd mogelijk om contact met de Philips klantenservice op te nemen. Wij zijn te bereiken op het gratis telefoonnummer: 0800-0230076. Vraag of u doorverbonden kunt worden met het Webcare team.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
Vorige review [ Review 11 van 88 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,1
3080 winkelreviews
€ 49,00 € 56,98 incl. portokosten Bekijk
4 sterren
7,8
261 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Philips
Deze aanbieder is een erkende verkoper van Philips producten en ontvangt volledige technische ondersteuning van Philips Nederland. De door u gekochte Philips producten vallen onder het service- en garantiebeleid van Philips en worden ondersteund in acties.
€ 49,00 € 50,95 incl. portokosten Bekijk
8,5