Review: Philips Senseo HD7810 van martinez67
- Plaats een vraag
- Plaats een review
martinez67
18-11-2011
- 11 maanden oud onze Senseo , nou een waardeloos ding geeft zelfs geen halve kopjes maar nog minder , je moet 3 maal een handeling plegen voor dat je 1 kopje koffie heb.
- Smaak
8 - Mogelijkheden
7 - Gebruiksgemak
6 - Vormgeving
7 - Duurzaamheid
Philips Senseo HD7810 koffiezetapparaat - Smaak
Koolmees
18-12-2011 - Ik heb er nu drie gehad en ze gingen allemaal iets langer dan twee jaar mee. Dus net buiten de garantie.En vraag bij Philips maar niet om coulance, want dat woord kent men daar niet.
koolmees
17-12-2011 - Ik heb net een review geplaatst zonder de andere reviews te hebben gelezen. Maar dit is nu precies wat ik bij drie apparaten heb meegemaakt: halve kopjes of nog minder. En het mooiste is, dat Philips aanbiedt de boel te repararen voor 60 euro, terwijl het apparaat voor 50 euro te krijgen is. Maar wat denk je na drie apparaten? Dat ik er nu weer een ga kopen? Ik denk, dat ik m'n lesje wel heb geleerd.
Gericke
17-12-2011 -
Net een jaar oud en precies hetzelfde mankement. Kijk je op internet, dan blijkt het apparaat iest voor de home-knutselaar te zijn. Geweldig veel aanbod van onderdelen en een videootje waar je kunt zien hoe het ding uit elkaar kan. Gezien de overmatige belangstelling voor reparatie van dat ding kan het niet anders of het is voortdurend defect.
Nu mag Philps wel 2 jaar garantie geven, je vraagt toch niet om een dergelijk mismaaksel. Na bekijken van het inwendige begrijp ik best dat het ding niet langer meegaat. Wat een prullaria. Wat een omslachtige manieer om een pot koffie te zetten. En dan dat apparte gedoe met ontkalken. Er kon zogenaamd niet een gewoon ontkalkings middel in. Ik heb het gevoel dat Philips duizenden mensen een oor aan naait met zijn senseo. Geef mij maar een die gewone koffiezetter van Douw Egberts. Daar kun je zonder gereutel en net zo snel zoveel bakken koffie zetten als je wilt en ook nog slappe of sterke koffie als je dat wilt. En die gaat al jaren mee. De vorige gebruikten we 25 jaar. Dus weg met dat waardeloze senseo ding. Dient nergens voor. Is eigenlijk een geldafzetterij.
Officiele reactie van Philips
24-11-2011 -
Bedankt voor uw review, vervelend dat uw Senseo niet naar verwachting werkt.
Philips geeft standaard 24maanden garantie op uw Senseo.
Neemt u contact op met Philips consumer care 0800 023 0076 (Gratis nummer) zodat wij uw klacht kunnen oplossen.
Het Philips Webcare Team
| Vorige review | [ Review 14 van 88 ] | Volgende review |