Review: Philips Senseo HD7810 van Boneka Paul

Boneka Paul
04-12-2007
Na 6 jaar vond ik het wel eens tijd om eens een review te geven. Heb dit apparaat gekocht in 2001!!

Klachten 0,0

Ik gebruik het apparaat zo'n drie x per week en gebruik altijd de originele padjes van DE. De houdertjes maak ik altijd schoon na gebruik. Even onder de kraan en hij is weer schoon. Bij chocoladepads of cappacino gaat ie sowieso in de afwas inclusief het houdertje. Vooral het houdertje dient men goed schoon te houden. Misschien een tip om vooraf even alles onder de kraan te houden als je hem al een tijd niet hebt gebruikt. Zorg ook voor voldoende water in de kan en ontkalk om de paar maanden.

Nog een heerlijke tip! Voor de perfecte cappacino ga ik als volgt te werk.

1) koop de DE (dubbel houder pad) cappacino
2) doe een schepje rietsuiker in je kopje
3) doe opklopmelk (spuitbus van Campina voor cappacino in het kopje en warm hem 10 seconde op.
4) koffie erin
5) chocoladepoeder erover heen voor de finishing touch!

Ik vind eigenlijk maar een nadeeltje. Hij is iets te heet. Nog iets anders. Bij gebruik houder Chocomel; maak het houdertje ZEER goed schoon anders loopt ie vast.

Succes!
4 sterren

• Smaak
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 29 van 88 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,1
3080 winkelreviews
€ 49,00 € 56,98 incl. portokosten Bekijk
4 sterren
7,8
261 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Philips
Deze aanbieder is een erkende verkoper van Philips producten en ontvangt volledige technische ondersteuning van Philips Nederland. De door u gekochte Philips producten vallen onder het service- en garantiebeleid van Philips en worden ondersteund in acties.
€ 49,00 € 50,95 incl. portokosten Bekijk
8,5