Review: Philips HD7546 van cindy22

cindy22
17-10-2011
Ik heb dit apparaat niet langer dan een half jaar gebruikt. Op de bodem ontstond een soort zwart ketelsteen. Dit ging erg moeilijk weg en het ontstond daarna weer snel. Ik vond het geen goed apparaat en ga volgende keer toch voor de glazen kan, waarbij je goed ziet wat er op de bodem ligt. Hij zette overigens wel lekkere koffie.
2.5 sterren

• Smaak
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
TheBimRich
27-12-2011
Aanslag is ketelsteen (kalk)In plaats van water, azijn in het reservoir. Goed uitspoelen en daarna 2x met gewoon water en klaar is Kees.
Astrid Kruijer
25-10-2011
Als er aanslag in de kan zit, deze vullen met warm water, vaatwastablet toevoegen en een nachtje laten staan. Superschoon wordt ie weer!
John-A
18-10-2011
Een tijdje in de soda met heet water, en de aanslag is weer weg. Doe ik 1x per maand.
Wij gebruiken het apparaat nu al een behoorlijk lange tijd, en nog steeds tot volle tevredenheid!!!
Vorige review [ Review 5 van 53 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
€ 54,95 € 59,90 incl. portokosten Bekijk
8,6
178 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Philips
Deze aanbieder is een erkende verkoper van Philips producten en ontvangt volledige technische ondersteuning van Philips Nederland. De door u gekochte Philips producten vallen onder het service- en garantiebeleid van Philips en worden ondersteund in acties.
€ 62,90 geen portokosten Bekijk
8,2