AEG KF5110

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG KF5110 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

henk6304 11-12-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: AEG KF5110

Algemene score

9,0
Kende het apparaat al langer. Mijn vriendin heeft het apparaat al enkele jaren in gebruik. Omdat mijn apparaat stuk ging moest ik op zoek naar een andere. De keus was voor mij makkelijk. Het zou de KF 5110 worden. Via kieskeurig gezocht naar de goedkoopste winkel. Maar achteraf ook even op MP snuffelen. En ja een nieuwe te koop aangeboden. Omdat de eigenaar hem kado kreeg bij de aanschaf van een AEG wasautomaat. Een bod uitgebracht en ja hoor ik kreeg een mail kon hem voor €.15,00 kopen. Gloednieuw in de originele doos. Vandaag ontvangen schoongemaakt en mn eerste koffie ermee gezet. Smaakt zo als koffie hoort te smaken. En op de doos staat automatische afslag na 120 minuten en waarempel hij slaat af na 120 minuten en niet na 40 minuten zoals hier vaker is geschreven. Dik tevreden met mn AEG.De koffiekan er goed onderzetten dan geen lekkerij. Ook na vaak gebruik gaat het onder de filter schuiven van de kan iets stroef. Maar dat lijk me echt beter dan dat het te makkelijk gaat en de koffie er langs kan stromen. Echt dik tevreden met mn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pro-b 27-09-2014
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: AEG KF5110

Algemene score

9,0
Eigenlijk druist het tegen mijn principes in maar heb dit apparaat vooral gekocht vanwege de looks, terwijl ik helemaal niet van modern houd.. Ook in het echt ziet hij er prachtig uit, al zijn niet de duurste materialen gebruikt. Hij werkt tot nu toe nog perfect, wat opvalt is dat hij erg stil is, de koffie goed heet is en blijft, en vooral erg lekker smaakt ! Belangrijk voor een koffiezetter natuurlijk. De aroma schakelaar laat de koffie wat langzamer door het filter stromen voor meer aroma en smaak. Deze functie is vooral handig voor als je maar 2 of 3 koppen koffie zet, het is opvallend dat weinig simpele koffiezetapparaten zo'n koffiesterkte functie hebben. Niet iedereen zet gelijk 6 bakken koffie per keer..

De ellende die ik hier in de reviews gelezen heb is mij bespaard gebleven tot nu toe, of nouja wel is hij ook een keer overgelopen toen de koffiekan er niet goed onder stond, dan loopt de koffie deels over de deksel inplaats van erdoor heen. Met beleid koffie zetten dus, het filter en de koffiekan moet met een voelbare klik erin worden gezet. Daar is het zo te lezen mis gegaan bij de andere review. Als je koffie zet moet je nog wakker worden natuurlijk, althans daar ging het bij mij mis toen ;) In het begin gaat het plaatsen van de kan wat stroef namelijk(nieuwigheid denk ik), tip: Een beetje vet onderaan het filter voorkomt dit probleem.
Enigste nadeel is het condens onder de klep, dat condens blijft er vaak nog een tijdje in hangen. Mocht je het apparaat een tijd niet gebruiken laat de klep even open zodat het opdroogt. Verder erg leuk apparaat in mijn ogen, updates zal ik melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Specificaties

EAN
5999883854891