Samsung RL62VCPN1 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RL62VCPN1 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,4

Schrijf een review

DJ. Gijzen 20-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Samsung koelkast RL62VCPN1/XEF

Geschreven voor: Samsung RL62VCPN1 zilver

Algemene score

2,0
Een veel voorkomende klacht: ijsvorming achterin , water onderin de koelkast en groenten bakken.
In de garantietijd is er al een monteur langs geweest ..Het was een installatiefout volgens de monteur.Het probleem was verholpen Nu na de garantietijd hetzelfde probleem ..De Ijskast al laten ontdooien ... geen spullen tegen de achter wand.. dus nu een flinke kostenpost voor een monteur..voor een probleem waar veel mensen dezelfde klacht over hebben ..Word het niet tijd dat Samsung dit probleem erkent ?

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Cornelia 18-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer zeer ontevreden over deze koelkast

Geschreven voor: Samsung RL62VCPN1 zilver

Algemene score

2,0
Al in 2012 ging ons eerste model binnen een jaar stuk, allemaal ophoping van ijs in de achterwand en bodem van de koelkast bolde helemaal op, omdat hij binnen de garantie viel werd hij zonder problemen omgewisseld. Eerste helft van het jaar 2013 ging het nog goed, daarna heeft hij vanwege de verhuizing een half jaar uit gestaan (kon dus helemaal ontdooien) Toen, in het nieuwe huis begonnen na exact een jaar dezelfde problemen, veel lawaai, ijsvorming achterin , water onderin de koelkast en groenten bakken. Tip van Samsung; 48 uur ontdooien en dan moet het goed zijn. Dit zo enkele malen moeten doen om er geen last van te hebben...tot ik er zo genoeg van had en weer contact heb gezocht met samsung. (dit was niet makkelijk) Er zou een monteur komen, maar blijkbaar wisten ze al zo goed wat er mis was, alles was vervangen voor ik het wist en ze haalden er een totaal beschimmelde achterwand uit. Kan je dus nagaan wat er regelmatig tussen mijn verse producten lag. Ik heb gewoon alle kosten moeten betalen (omdat het buiten de garantie viel) €182,00 en Samsung erkent niet eens de fout. Dit mag toch niet met een koelkast van 3 jaar en € 800,- ??? Ik zie ook dat hij nergens meer te koop is. Dat wil wat zeggen!!!!

Pluspunten

  • Lekker breed, daar nam ik hem voor

Minpunten

  • Bijna alles

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver
Type/soort
koelkast-vriezer
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Kastontwerp
vrijstaand
Omgevingstemperatuur (min)
10 °C
Omgevingstemperatuur (max)
43 °C