Review: Quinny Speedi van Lilletje

Lilletje
05-07-2009
Wij zijn gevallen voor het stoere uiterlijk van de wagen. Achteraf toch spijt.
Zolang de kinderwagen bak erop zit is er weinig aan de hand. Ofschoon we er al snel achterkwamen dat het ene voorwiel niet heel stabiel is, vooral bij stoepje op en af (waarop de wagen even op het voorwiel steunt) klapt de wagen naar 1 kant waardoor de hindernis moeilijk te nemen is en de wagen meerdere keren bijna is omgekiept!
De echte problemen begonnen toen we hem tot buggy ombouwden: ontzettend gebruiksonvriendelijk met allerlei riempjes en drukkertjes. Hier door kun je niet meer snel wisselen tussen buggy en maxicosi. Je kindje kan alleen maar van je af kijken en zit altijd vol in de zon en op de wind. De regenhoes past niet goed. De kap sluit niet goed aan waardoor het tocht in de buggy. Rugleuning is heel moeilijk te verstellen, zeker wanneer je kindje erin ligt. De rugleuning kan niet goed rechtop zodat je kind er echt in hangt ipv lekker recht op zit. Banden snel leeg en lek en plakken is een crime.
Voor zo'n dure wagen heeft de speedi een goedkope afwerking en zeer weinig gebruiksmogelijkheden. Van de week was ik er echt klaar mee. We hebben een mutsy 4 rider besteld. Voor ons nooit geen quinny meer.
3 sterren

• Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • veiligheid
  • Degelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 15 van 57 ] Volgende review
Quinny Speedi
Print deze pagina