Review: Quinny Speedi van annemieke83

annemieke83
08-04-2009
Het is een mooie wagen. Hij rijdt heel makkelijk en je kunt echt met een vinger de wagen een rondje laten draaien.
Eigenlijk ben ik vooral op het uiterlij van de wagen gevallen toen ik hem kocht.

Achteraf toch een beetje spijt.
De wagen is echt heel breed en dat betekent dat je altijd in de brede rijen van de supermarkt moet staan.
Onhandig want die rij is soms heel lang terwijl andere rijen heel snel gaan.
Daarnaast vind ik dat mijn zoontje snel uit de dreami was gegroeid en nog te klein was voor het buggy gedeelte.
Nu hij eenmaal in de buggystand zit. Vind ik dat de wagen moeilijk rechtop is te zetten als je kind al in de wagen zit en ook de rechtste stand is nogal onderuitgezakt.
Hij ligt altijd lui onderuit in de wagen en volgens mij kan hij daardoor veel minder zien van de omgeving.
Wat ik ook heel jammer vind is dat je met deze wagen (zodra je kind in de buggystand zit) nooit de bak om kan draaien, waardoor je kind jou kant op kijkt. Dat kan met de Bugaboo en de Mutsi wel heel makkelijk.

Conclusie: Ik heb de wagen ondoordacht gekocht en zou zeker een andere kiezen als ik een nieuwe mocht kiezen.
3.5 sterren

• Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • veiligheid
  • Degelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 18 van 57 ] Volgende review
Quinny Speedi
Print deze pagina