Quinny Speedi

Quinny Speedi reviews & vragen

Pagina 2 van 11
Natasja75
08-06-2009
Sinds kort ben ik erachter gekomen dat er een stang van ons buggyzitje ontbreekt. Deze stang zit onder het zitje vast. Nu het tijd wordt dat onze jongste in het zitje gaat zitten, merk ik dat hij wegzakt. Er is geen ondersteuning door het ontbreken van deze stang. Met een verkleiner is dit ook niet te verhelpen. Kan iemand mij vertellen hoe dit eventueel op te lossen is? Voor mijn gevoel is de wagen nu onbruikbaar, omdat hij er niet goed in zit.
Dyna_Divine
31-05-2009
Hoi hoi,
Ik ben sinds april 2008 superfan van de Speedi sx. Een geweldige wagen!
Lekker flexibel onderstel, met een dreami die ik ruim genoeg vond voor mijn dochter en een wandelwageninzet die prima te gebruiken is, ook voor de hele kleintjes met de bijbehorende wandelwagenbeugel en verkleiner van Quinny.

Mijn vraag is de volgende:
Ik heb een lekke band!

Dien ik nu de hele band te vervangen of kan deze gewoon geplakt worden?
Is er service voor lekke banden?

Ik gebruik nu een lichtere buggy, die makkelijk in mijn bakfiets past...maar ik wil zo graag mijn Quinny Speedi xsx weer in gebruik nemen.
tripken
31-05-2009
hoe maak ik de veiligheidsbandjes vast om jarne vast te leggen zodanig dat hij er niet uitvalt?groetjes
mamma1981
07-05-2009
Wij hebben de quinny speedy nu een jaar in gebruik. We zijn zeer tevreden over de reiswieg, deze is makkelijk en snel van het onderstel af te klikken.

Minder blij waren wij toen ons dochtertje in de wandelwagen moest (omdat ze te groot voor de reiswieg werd). De inzet is niet heel handig plaatsbaar op het onderstel, verder bleek ze voor de wandelwagen nog veel te klein te zijn, ze zakte steeds scheef en haar ruggetje lag gebogen.

Sinds dit weekend gebruiken we de verkleiner. Wat een verademing!!! Ze zit er perfect in, haar rug is recht en ze zakt niet meer onderuit.

Klein nadeel vinden we de gesp waarmee je de rugleuning kunt verstellen, deze werkt niet echt gebruiksvriendelijk.

Over het algemeen rijdt de wagen erg lekker en licht en vooral voor de lange mensen onder ons: deze wagen kan ook voor jullie op een goede hoogte worden ingesteld.
damen
02-05-2009
De knop die op het stuur zit, voor het inklappen werkt niet meer.
Weet iemand of en hoe dit te herstellen is?
Klap de wagen nu dicht door zelf de pinnetjes op de stang in te duwen.
Woerdt
09-10-2009
Hallo Damen,

Heb je dit probleem al opgelost? Wij hebben namelijk ook hetzelfde probleem.
sophie1306
26-01-2009
Goeiemiddag,

heeft er iemand ervaring met het gebruiken van de dreami draagmand in de auto, is deze wel veilig te bevestigen, kan je kindje erin vastgelegd worden? Ik lees dat er sommige modellen zijn die dit speciaal voorzien, maar ik had graag de Speedi gekocht en vroeg me af hoe het hierbij zit...

Groetjes
Sophie
Lien78
31-01-2009
De dreami is alleen bedoeld als kidnerwgaenbak; voor in de auto heb je écht een goedgekeurd autostoeltje nodig (bijv. maxicosi).
Je kindje ligt los in de dreami, je kunt ze er niet in vastgespen ofzo (wat natuurlijk ook niet nodig is als wandelwagenbak).
Bespaar alsjeblieft niet op veiligheid en ga voor dat autostoeltje. Laat je ook goed voorlichten over hoe je het in de auto plaatst, en hoe je kindje erin moet. Ik zie dat vaak fout gaan!
marlies3
17-07-2008
Ik wil graag weten hoe het regenscherm op de Qunni speedi moet plaatsen. Onze zoon van 7 maanden zit nu in de buggy en met regen zonder scherm lopen is niet fijn voor hem...
vanessa
10-07-2008
ik heb een opmerking eigenlijk ik zag dat iemand dacht dat er achter de speedy geen kiddyboard te plaatsen is maar dat is niet correct er past wel degelijk een board achter van lascal een buggyboard in elke babywinkel wel te verkrijgen maar heb hem zelf via internet gekocht prijzen varieren tussen de 20 en 60 euro.
Wiske
16-07-2008
Hallo Vanessa! Dank voor je reactie! Ik zat hierdoor te twijfelen of ik de Speedy wel moest nemen. Al blijft het de leukste die ik kan vinden! Thanks!
CindyM
06-07-2008
Quinny Speedi Black Reflection in gebruik sinds november 2007. Gekocht in combinatie met bijpassend MaxiCosi autozitje en Dreami. Wij zijn er echt bijzonder tevreden over.
Mijn vriend is bijna 2 meter lang en alleen al daarvoor is het een ideaal ding. Andere kinderwagens zijn veel lager waardoor mijn man gebogen achter het ding zou moeten lopen. De Dreami hangt ver boven de grond waardoor je kindje ook minder uitlaatgassen e.d. binnenkrijgt. Onze dochter was en is wat aan de kleine kant dus ze kon tot 7 maanden in de Dreami. Voor korte uitjes gebruikten wij meestal de MaxiCosi op het onderstel. Nu moet ze in de wandelwagen en daarvoor is ze eigenlijk te klein. We gebruiken nu de voetenzak als vulling en ritsen hem niet dicht (het is tenslotte juli) maar vouwen de bovenkant gewoon naar onder bij de voetensteun. Ik vind het een goede prijs/kwaliteitverhouding. Hij heeft goede wegligging, is zeer wendbaar, makkelijk opvouwbaar (neemt wel veel ruimte in in de kofferbak), heel stabiel (ook met veel tassen eraan) en ziet er erg mooi uit vooral in de zwarte uitvoering.
4.5 sterren
trotsemamma
09-05-2008
Wij hebben de quinny speedi als eerste gekocht in 2006 in combinatie met de dreami.
De dreami is erg smal en kort. mijn dochtertje was er met 3 maanden bijna uitgegroeid terwijl ze toch echt niet groot was
Vond het toen een super wagen en was er erg tevreden over. Enig nadeel vond ik wel dat bij het opgaan van een stoep de wagen erg instabiel is en snel neigt om te vallen.

Na 3 maanden verkocht voor een Bugaboo......had ik nooit moeten doen!!!!

Vorig jaar opnieuw de speedi gebruikt maar nu in combinatie met de wandelwageninzet.
Wat een drama om steeds die koorden aan te moeten trekken om de zitting rechtop te krijgen
De zitting is erg breed, maar dat is goed op te lossen d.m.v een zitverkleiner

Heb de wagen nu omgeruild voor een quinny buzz......dat had ik veel eerder moeten doen!
Mijn dochtertje is nu 2 en past er nog makkelijk in
Loopt erg comfortabel en is ook goed te gebruiken in het bos
Heb nu wel het andere voorwiel besteld zodat ik er een 4-wieler kan maken omdat ik dat prettiger en stabieler vindt,
3 sterren
jonge mama
18-04-2008
wij hebben vanaf de eerste al quinny gehad en altijd even tevreden geweest. Zo nu oo met de speedy.
De wieg is lekker ruim wel kleinen dan de oude wieg.
Onze kinderen hebben er makkelijk 8maand in kunnen liggen, maar afhankelijk hoe groot je kindje is natuurlijk.

De zitting is ook makkelijk om erop t zetten, maar misschien omdat we veel ervaring hebbn met verschillende wagens......
Hij is fijn, heerlijk ruim, warme voetenzak, en mannetje zit er heerlijk in! Gaat plat genoeg dat kleintje er al redelijk snel in kan, en kan behoorlijk goed rechtop, al is dat wel even uitproberen tot het goed lukt, enige minpunt die gesp op omhoog of laag te zetten.

Top wagen en willen nooit meer ander merk dan quinny ( al zijn ze niet alle fijn de buzz schijnt rampzalig te zijn heb ik vernomen).
HMS
18-03-2008
Deze kinderwagen in 2006 gekocht, voornamelijk vanwege de prettige wegligging, goed verstelbare handgreep en het feit dat hij in ons betrekkelijk kleine autootje paste. Zolang we hem gebruikten met Dreami (dat was niet lang, zoon was er snel uitgegroeid!) of met de Maxi-Cosi, waren we zeer tevreden. Loopt lekker licht en je kan er nog aardig wat boodschappen mee vervoeren.

De narigheid begon toen we hem ombouwden tot wandelwagen. Het inklappen ging veel moeizamer (vooral met voetenzak) en ons kind zat heel slecht. Dat op allerlei manieren geprobeerd op te lossen (zoals een extra band achter de leuning), maar mijn zoontje zakte steeds opzij.

Van ellende uiteindelijk de Speedi verkocht en een Bugaboo gekocht.Wat een verschil! Kind zit heerlijk rechtop, en is veel meer aan het lachen en kletsen dan in de Speedi.
Denise2
11-03-2008
Over de Speedi SX als kinderwagen was ik wel tevreden, hij loopt lekker licht, is wendbaar en redelijk stabiel.
Wel was mijn zoontje snel uit de bak gegroeit en was toen eigenlijk nog te klein voor het buggygedeelte.
Wel is de wagen erg breed, vooral lastig bij kassapoortjes.

Het buggygedeelte vond ik erg tegenvallen.
Erg brede zitting (wel weer prettig bij oudere kindjes), leuning kan niet helemaal plat of rechtop.
Leuning moet je verstellen met een gesp (erg simpeltjes voor zo'n dure wagen), dit is bijna niet te doen met je kind erin. Ook vond ik de leuning weinig steun gevend.
SandraLucas07
22-01-2008
Wij hebben de Quinny nu 5 maanden in gebruik en zijn er zeer tevreden over. Nu hebben we vandaag de wandelwagen erop gezet. (Ons zoontje pastte niet meer in de bak) Maar nu kunnen we hem niet meer voldoende inklappen. Hebben wij ook iets fout gedaan, of is dit altijd zo?
Ook kan die bij ons niet helemaal plat. (Dus om te liggen) Is dat ook normaal?
Caro07
30-01-2008
Bij die van mij kan die bijna helemaal plat.. hij blijft wel een stukje omhoog staan maar niet veel. Ook met het inklappen heb ik geen problemen. Misschien heb je toch de zitting er verkeerd opzitten.. misschien moet je het toch even nakijken voor de zekerheid.
Super Mama
16-12-2007
Wij hebben nu de Quinny Speedi sx een paar weken in gebruik als wandelwagen. In eerste instantie was ik niet tevreden omdat mijn zoontje van 5 maanden nogal plat lag. En dus niet lekker rechtop kon zitten.
Mijn man heeft echter de kinderwagen nogeens goed bestudeerd en er even de tijd voor genomen om hem in elkaar te zetten. En we kwamen tot de ontdekking dat ik de kinderwagen verkeerd in mekaar heb gezet.Nu zit mijn zoontje heerlijk rechtop en kan eventueel ook liggen. Ik ben dus zeer tevreden over de Quinny Speedi SX qua gebruik ,alleen het in elkaar zetten vergt even wat tijd en geduld. Als je ervoor zorgt dat de stof aan de zijkanten van de leuningen helemaal strak staat als de leuningen in de laagste stand staat dan moet hij goed zitten.
wiskes
29-12-2007
We hebben de Quinny model 2008. Maar we krijgen de rugzitting niet goed recht. Hoe werkt dit?
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief