- Review Mutsy 4Rider frame single spoke standaard van Sofie Rosanne
- Naar prijzen
Sofie Rosanne
22-08-2008
Wij hebben de Mutsy 4-rider single spoke sinds juli 2007 in gebruik en zijn er heel tevreden over. Geen zwabberwielen en andere kwaaltjes meegemaakt tot nu toe. Hij is heel stabiel, wat ik erg belangrijk vindt en hij rijdt super over zand en bosgrond. Een stoere wagen die veel kan hebben. En na de boswandeling even de wieltjes losklikken zodat de auto niet onder de blubber zit, wieltjes onder de kraan en klaar. En wat ik ook heel handig vindt is dat de duwstang heel eenvoudig versteld kan worden. Ik ben 1.83 meter en hij kan zelfs nog hoger dan dat ik gebruik. Mijn schoonmoeder is 1.60 en zij kan er ook prima mee lopen. hij rijdt heel soepel, ook in de stad en er kan een grote tas onder (zo'n large nylon boodschappentas) en die stouw ik dan helemaal vol met boodschappen. Nadeel van de Mutsy vind ik de kleine reiswieg en daarna het zitje dat niet echt een lekker zitkuiltje voor mijn dochter heeft, maar heel recht en glad is, waardoor ze niet heel stabiel zit. Maar zij heeft er niet echt last van geloof ik.
- Gebruiksgemak
- Mogelijkheden