Maxi-Cosi Noa zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Maxi-Cosi Noa zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Chi88 24-02-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Maxi-Cosi Noa grijs

Algemene score

7,0
Wegens een kleine auto hadden wij deze kinderwagen gekozen. Het is echt heel gemakkelijk om het in en uit te klappen, je kan het met een hand doen. Maar na 9 maanden doen de remmen het niet zo goed meer. Na 1,5 jaar wilde het niet meer openklappen. Vindt het wel jammer dat het niet zo degelijk is. Op zicht is het een fijne buggy, voor mensen met een kleine auto

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Maxi-Cosi 25-02-2014

Beste Chi88,

Leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over het gebruiksgemak, de veiligheid, de mogelijkheden en de vormgeving van de Maxi-Cosi Noa. Helaas laat de degelijkheid in jouw ogen nog wat te wensen over. Ik zou de door jou omschreven klachten graag verhelpen. Het is altijd vervelend als er klachten optreden aan een product. Uit jouw verhaal maak ik op dat je Noa nog ruim binnen de fabrieksgarantie valt. Wij zouden deze klachten dan ook kosteloos voor je kunnen oplossen. Wil je contact met mij opnemen zodat ik het eea voor je in gang kan zetten? Natuurlijk kan je je ook direct wenden tot de winkelier van aankoop zodat zij dit voor je kunnen oplossen.

Als je mij wilt bereiken kan dat via het contactformulier op de website www.maxi-cosi.nl of telefonisch op 088-1232442 of een pb sturen via facebook.

Groeten,

Maike
Webcare assistent
Maxi-Cosi NL

Reageer

Allerim 24-04-2012
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Maxi-Cosi Noa grijs

Algemene score

9,0
De combiwagen(first wheels city elite) en de keuze gemaakt voor een duurder degelijk merk en een luxe buggy ervoor teruggekocht. Keuze is de Noa geworden, een superbuggy qua looks, ligstand is via rits maar vindt ik niet hinderlijk, rijdt zeer soepel, de buggy is ook best breed en zit veel ruimte in (de wandelinzet van de city elite was krapper. Een goede vervanger van een wandelwagen, onze wallaboo voetenzak past er ook goed in en kan ik zelfs de buggy nog mee inklappen. Enige minpuntje vind ik de handvaten, die hadden ondanks mijn gemiddelde lengte net 5 cm hoger/langer mogen zijn. Misschien een kwestie van gewenning met overstap combiwagen naar Noa buggy, voor de rest zeker zijn geld meer dan waard hoop er nog jaren mee vooruit te kunnen, zoontje is nu 15 mnd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Opties
rugsteun verstelbaar
Omkeerbaar handvat
Nee
Handvat(en) verstelbaar
Nee
Wielen vergrendelbaar
Ja
Verstelbare voetensteun
Nee
Veiligheidshaak
Nee
Meegeleverde accessoires
zonnekap, regenscherm, bagagenet