Review: Maxi-Cosi Mura 4 van sonnie25

sonnie25
16-03-2010
---------- update review 16-03-2010----------
Er passen wel meerijdplankjes op hoor.
De Maxiboard Lascal en het stepup board van Mutsy.
De eerste is wat lastiger bevestigen (maar dat ligt niet aan de kinderwagen). Het plankje van Mutsy klem je zo op de buizen (daar zet je dan eerst verkleinringen op die bij het plankje horen). Het Mutsyplankje moet je wel iets doorduwen zodat het echt vastzit, je onderste buis van het frame beschadigd hier wel wat door.
Ik heb beide plankjes gebruikt, of het fijn is is iets anders. Je gewoon weinig loopruimte. Maar je kan eigenlijk niet anders.

Ik heb de wagen ook bijna twee jaar, ben er best tevreden over. Vind alleen die zonnekap een onding, als die eraf is geweest dat weet ik nooit hoe ik 'm er terug op moet zetten.

---------- oude review 31-01-2008 ----------
Nog even ter aanvulling op mijn vorige recensie:

De duwbeugel is niet zo hoog. Maar het belangrijkste hierbij is hoever komt deze naar je toe zodat je voldoende voetruimte hebt om te lopen. Een hele hoge duwstang zorgt dat je met opgetrokken schouders gaat lopen. Je moet juist met ontspannen schouders lopen. De Speedi had hier ook een hele fijne beugel voor.
Ik vind de Mura voor mij prima, ik ben 1.78. Mijn is 1.85 en vind het ook prima.

Verder heb ik alleen de dreami gebruikt als wagenbak(in combinatie met de Buzz en Speedi). Mijn dochter heeft daar tot 6 maanden ingelegen. Als ik had gewild had ze er wel iets langer ingekund, maar ze wou graag meer zien (kwam helemaal omhoog). Ze was met 6 maanden heel gemiddeld: 62 cm en 7 kg. Ik had haar altijd sloffen en winterjas aan met dekentjes.

Dus ik zou ook geen Mura wagenbak willen, past ook niet in mijn auto denk ik. Vind deze ook niet zo mooi. Gelukkig kan de dreami er ook op.

Succes met kiezen!
4 sterren

• Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • veiligheid
  • Degelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 13 van 27 ] Volgende review
Maxi-Cosi Mura 4
Print deze pagina