Review: Maxi-Cosi Mura 4 van leonie1980

leonie1980
12-03-2010
Ik heb de Maxi-cosy mura 4 sinds augustus 2009 in gebruik. Ik vind het een zeer fijne wagen. Door de grote luchtbanden is het gemakkelijk wandelen. Zelfs door een zanderige ondergrond liepen de wielen niet vast. De wagen is stabiel en kan veel boodschappen vervoeren. vooral als de reiswieg er nog op zit. er ontstaat een extra bergruimte voor de zwaardere boodschappen (waar normaal de zitstoel op bevestigd wordt). De reiswieg is in vergelijking tot de andere merken lekker groot. mijn zoontje heeft er tot 7 maanden in gelegen (hij was toen 71 cm). het paste nog wel langer, maar hij wilde eruit om wat meer de buitenwereld te zien. Ik heb de wagen bijna iedere dag gebruikt. tot nu toe nog geen mankementen meegemaakt. Een voordeel is ook dat de wagen goed klein te maken is voor in de achterbak van de auto. ook kan ik, dmv goed te sturen, door iedere doorgang (hoeft niet perce een brede doorgang te zijn).
de zitstoel kan in volledige ligstand, half-ligstand of zitstand gezet worden. Ik vind het design van een mutsy wagen hipper, maar het gebruiksgemak vele malen belangrijker. ik ben blij met mijn keuze.
4.5 sterren

• Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • veiligheid
  • Degelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 15 van 27 ] Volgende review
Maxi-Cosi Mura 4
Print deze pagina