Review: Maxi-Cosi Mura 4 van blije mama

blije mama
27-06-2008
wij hebben de maxi cosi mura al een geruime tijd en bevalt ons prima. ook lijkt in zit stand de leuning al snel kort is ie in ligstan ineens een stuk langer. ons 3 jarig zoontje ligt er heerlijk in. bovenkant hoofdje komt net tot randje. wat erg leuk is is dat de stoel beiden kanten op gekeerd kan worden naar je toe en van je af. de zonne kap bied bij deze wagen ook echt bescherming tegen de zon en kantelt gewoon mee in lig houding. moet ff reageeren op hier boven, dat onze wagen niet klappert, zo als benoemd word. hij is stil, en ervaar hier geen last mee. omdat wij 1.80 en langer zijn is de duwstang heerlijk op maat en erg makkelijk verstelbaar. alles is makkelijk er op en er af te klikken. zo makkelijk als het gaat op de site ( het filmje van de wagen, zo makkelijk gaat het in het echt ook, zelf al bij de 3e keer doen. de bak is lekker groot dus ons kindje kan er lang in liggen. de bekleding kan je er zo makkelijk af halen en wassen dat je dit gewoon ffies hup doet. hij is zeer behendig en stabiel.
wat het belangerijkste is van alles, is dat ons zoontje er niet meer uit wil, hij zit zo lekker. en vind het stuurtje zo gaaf dat het ons soms moeite kost hem uit de wagen te krijgen als we thuis zijn. en daar gaat het om, dat je kind tevreeden is. hij wil niet anders en wij ook niet!
4.5 sterren

• Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • veiligheid
  • Degelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 25 van 27 ] Volgende review
Maxi-Cosi Mura 4
Print deze pagina