Kenwood Kitchen Machine - KM023 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Kitchen Machine - KM023 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

kay_1975 15-11-2011
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

8,0
We hebben deze nu 12 maanden, ideaal al die accessoires, vlees molen wordt gewoon regelmatig gebruikt, de sapcentrifuge en ijsmachine er extra bij aangeschaft werken ook geweldig, deze keukenmachine kost wel wat maar daarvoor krijg je zeker kwaliteit. machine wordt zeker 2 keer per week gebruikt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jatkaffe 26-10-2011
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

5,0
Wij hebben ook zo een apparaat gekocht op 01-02-2009 het heeft amper en overdreven 15 keer gewerkt en nu de garantie om is werkt het niet meer.
Het rare is dat er geld word gevraagd om te kijken wat er mankeerd min. 25 euro en daarna zetten ze de herstelkosten zo hoog dat ge beter een nieuw kunt kopen, en dan steken ze die 25 euro in hun zak zonder er naar te kijken... Nooit nog een Kenwood voor ons.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
roland987 21-01-2012

als je zo'n apparaat koopt voor zoveel geld en hem maar 15 keer hebt gebruikt in 2,5 jaar dan heb je naar mijn mening het verkeerde apparaat gekocht.
bij normal gebruik komt een defect dat een grondslag heeft in de fabriek veel sneller naar boven en zal dan binnen de garantie opgelost kunnen worden.

Reageer

Specificaties

Functies
pulseren
Pulse function
Ja
Variabele snelheid
Ja
Opties
variabele snelheid, vaatwasserbestendig, anti-slip voetjes
Anti-slip voetjes
Ja
Vaatwasserbestendige onderdelen
Ja
Vermogen
1500 watt