Niels123
01-12-2009
Wat een leuk apparaat heeft logitech bedacht, een draadloze box voor de i-pod, pc of telefoon.
Ten eerste het uiterlijk van dit apparaat.
Het is bedenkt met een elegante zwart glimmende lak laag en de boxjes (4 stuks) zijn omringd met een chroom kleurig stukje plastic wat er allemaal zeer fraai uit ziet.
Het apparaat is draadloos te gebruiken middels de bleutooth communicatie, daarnaast heeft het een mini-usb adapter om de boxjes in de computer te pluggen. Verder zit er nog een male-to-male kabeltje bij om de ipod of andere mp3 speler aan te sluiten.
Er kan gebruik worden gemaakt van de boxjes als zijnde handsfree apparaat. De mogelijkheid om telefoongesprekken op te hangen en aan te nemen zit ook in het speakersysteem.
Dan het geluidskwaliteit.
Als eerste heb ik het geluid getest middels de usb-ingang op mijn computer, er was geen installatie nodig, gewoon plug en play. Voor dit soort kleine boxjes komt er veel geluid uit, echt wat je hard kan noemen voor in een (slaap)kamer.
Wat je zeker niet moet verwachten is een bass-reflex want dat gebeurt niet met dit soort speakers. Wel komt er een aardig goed geluid uit wat in eerste instantie aan de lage kant klinkt.
Daarna ben ik gaan testen hoe het geluid is wanneer de speakers aangesloten zijn via de bleutooth verbinding. Dit was echter zeer teleurstellend en deprimerend. Er zit een nare ruis in het geluid, het lijkt alsof de speakers er moeite mee hebben de muziek af te spelen of iets dergelijks. In iedergeval was dit zo'n grote tegenvaller dat ik de boxen terug heb gebracht, ik heb ze namelijk gekocht vanwege de draadloze optie (logischerwijs).
Hopelijk hebben jullie betere ervaringen met deze speakers via de bleutooth ervaring.
Gelukkig is de rest wat ik heb van deze fabrikant top!
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden