Review: Harman Kardon Go + Play van harvsterfunk

harvsterfunk
22-07-2008
Wil je dik geluid voor je iPod, Look no further. De Go+ Play is de beste! Als je van hip-hop, R&B, of Dance houdt zal geen enkel ander iPod docksysteem je zo lekker aan je trekken laten komen.
Het apparaat heeft ongelooflijk veel power, 30 watt, heerlijke zuivere bass en helaas wat minder treble. Maar dit laatste valt zeer mee te leven. Maar het is vooral de bass en het volume die overtuigen. Het lijkt wel een subwoofer met een paar hoge tonen speakers! Aansluitingen zijn voldoende aanwezig. Je kunt ook je oude cd walkman of minidiscplayer aansluiten. De Go+Play heeft geen aparte toonregeling. Sowieso zijn er prettig weining knoppen op het apparaat, slechts 3 mooie aluminium knoopvormige knoppen. De aan/uit knop, volume hoger en volume lager.
Okay, de vormgeving is zeer apart. Vrienden van me vonden hem puur lelijk. Ik in het begin ook maar nu ben ik er aan gewend en stoort het me niet. Wat ik wel erg geslaagd vind is de dikke chromen draagstang.
De zwarte afwerking is wel gevoelig voor (vette) vingerafdrukken.
Je kunt hem ook met batterijen afspelen maar ik heb ergens gelezen dat de sound dan niet zo heftig is. Ik heb dit niet getest. Een minpunt vind ik het feit dat je iPod niet rechtop in de de Go+Play staat zodat je je video's ook kan bekijken zonder dat je er recht bovenop staat.
Al met al kan ik deze HarmanKardon echt aanraden. Laat je overtuigen door het geluid en de power van dit ding. Het zal je niet teleurstellen.
4.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 32 van 35 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
3.5 sterren