Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

inkjet printer

Selecteer alleen:

Informatie over inkjet printers

De inkjetprinter heeft een snelle opmars gemaakt. Waren inkjetprinters voorheen alleen in staat om tekst of een grafiek uit te printen, tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Printen in fotokwaliteit is voor een inkjetprinter geen enkel probleem meer. Tevens zijn er inkjetprinters die in staat zijn om op speciale cd's of dvd's te printen. Wilt u een inkjetprinter kopen, of verschillende inkjetprinters vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van inkjet printers

Laatste review

Canon Pixma MG7150

Wat een fijne printer is dit. Installeren gaat als een speer en is zo gebeurd. Zowel als vaste en als Airprinter geïnstalleerd. Kan nu gewoon vanaf mijn Ipad printopdrachten sturen en tegen de tijd dat ik op de studeerkamer ben (op 1 hoog) ligt de print al klaar. Heel klein minpuntje: hij is een beetje lawaaiig bij het opstarten, daarna, met het printen, weer redelijk stil. Kan ook rechtstreeks op (daarvoor geschikte) cd schijfjes printen. Top printer!
Rbooden

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.