Bosch SMV99T10NL

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SMV99T10NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Disaster-Master 03-11-2014
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Bosch SMV99T10NL

Algemene score

9,0
Onze eerste vaatwasser. Gezien onze hele keuken uit Bosch bestaat heb ik ook niet verder gekeken dan Bosch en uiteindelijk dit model besteld. Erg prettig is de besteklade, ook prettig dat je deze heel ver uit kan schuiven; de lade komt voldoende onder het keukenblad vandaan. De hoogte verstelling van de middelste lade is handig voor als je in die lade of juist in de lade eronder wat hogere spullen wilt plaatsen. Ook de verlaging links en rechts in de besteklade zijn handig. Geeft net even wat meer ruimte.

Wij zijn tevreden over het wasresultaat.
Wij gebruiken de goedkope vaatblokjes van de Aldi (una alles in 1) en het is altijd keurig schoon. Ook vaat wat ik expres niet heb afgespoeld en wat er 1/2 dagen in stond te staan. Pannen ook altijd goed schoon. Drogen is goed, maar had ik net iets beter verwacht, vaak staat in randjes van kopjes of kuiltjes van glazen toch nog net een klein beetje water. Maar dat is misschien een beetje zeuren, de rest is altijd goed droog. Het verlengen van de droogtijd met 15 minuten zorgt voor dat alles wel echt droog is maar dan is wel de vaat bloedheet als de vaatwasser net klaar is. Dan kun je hem gewoon nog niet uitruimen.

Erg fijn is ook dat hij stil is. Daar hebben we hem op uitgezocht. Wel de piepjes uitgezet als hij klaar is.
Projectie op de vloer is erg handig en de kat vind het ook leuk haha.

Enige minpuntje is dat deze niet is uitgerust met een functie voor halve belading. De variospeedplus is wel handig voor als het snel moet, het kortste programma met glansdrogen (want drogen zit niet standaard in het korte programma) duurt pakweg 40 minuten. Met het variospeedplus programma maakt de vaatwasser wel meer herrie.

Kortom; wij zijn erg tevreden en ik raad mensen deze vaatwasser aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mave123 17-09-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Bosch SMV99T10NL

Algemene score

6,0
Na bijna 6 weken wachten !!!!! ( Bosch zou problemen hebben met de Zeoliet, eindelijk de vaatwasser.

De machine is erg stil, dit is prettig bij een open keuken.
Besteklade is even wennen, maar als je het eenmaal door hebt hoe je die het beste in kunt laden, zal het zeker een hoop gemak geven. Je sorteert netjes soorten bestek bij elkaar, waardoor je bij het uitruimen in 1 greep een groot aantal messen er uit haalt. Bukken is ook niet meer nodig.

Wat ons enorm tegenvalt is de binnenverlichting, deze is VEEL TE ZWAK. Temeer omdat de verlichting blauw is, geeft het ons geen enkele meerwaarde bij in/uitruimen. We hebben deze dan ook uitgeschakeld. Bosch heeft in vriezers ook verlichting, die is wel fel genoeg, dus wellicht iets om over na te denken.

De inruiming van borden gaat nu van links naar echts, de oude vaatwasser stonden ze voor elkaar. Dat is ook best wennen. Veel steunen zijn neerklapbaar waardoor er grotere ruimte ontstaat voor bijv. een pan. Toch gaan die wel makkelijk schuiven als ze niet over de pinnetjes staan.

De tijdsindicatie op de vloer is handig, zeker in het begin is het leuk, maar we betwijfelen of je er vaak naar kijkt. Laten we eerlijk zijn, mensen zitten voor de tv en staan echt niet op om te kijken hoe lang het nog duurt. Dus echt een must is het niet.

Over duurzaamheid kunnen we niets zeggen, daarvoor hebben we de machine te kort.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
e.soer 20-12-2015

Ik snap je punten die je hebt gegeven niet helemaal? Je geeft wasrsultaat en mogelijkheden een 7? Is de vaat niet schoon dan? Over welke mogelijkheden heb je het?
Een 6 voor gebruiks gemak en indeling snap ik ook niet, is dat omdat je moet wennen aan een andere machine? Dat is toch geen 6? Zeuren over een lampje begrijp ik ook niet, je vult de machine toch niet 's nachts?
Hoe bevalt de machine na een jaar?

Reageer

Specificaties

Type/soort
vaatwasser
Wasresultaat
A
Droogresultaat
A
Kleur paneel
zwart
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
sand gold
Geluidsniveau
44 dB