Inbouw vaatwasser vergelijken

(1087)

De inbouwvaatwasser of vaatwasser is tegenwoordig in meer en meer huishoudens een onmisbaar apparaat. Bij de aankoop van een vaatwasser (ook wel vaatwasmachine, afwasmachine of afwasser genoemd) heb je de keuze uit een vrijstaande vaatwasser of een inbouwvaatwasmachine.

De inbouwvaatwasser is er vervolgens in een volledig geïntegreerde plaatsing of deels geïntegreerde plaatsing. Kortom, wil je het bedieningspaneel geheel ingebouwd en niet zichtbaar hebben of kies je ervoor om het bedieningspaneel nog wel zichtbaar te hebben? Wil je een inbouwvaatwasser kopen of verschillende inbouw-vaatwassers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij om voor jou de keuze te vergemakkelijken.

Laatste review - Siemens SN66M030NL - door jaap van silfhout

Heel prettige bediening. Korven lopen soepel en de indeling is handig en doordacht. Het openen en sluiten van de deur gaat heel licht. Wasresultaat is geweldig en droog resultaat is goed. Machine is redelijk stil echter minder dan hetgeen verwacht werd op basis van de opgegeven 42 decibel. Dit kan natuurlijk aan een te hoge verwachting liggen.

Alle reviews van Siemens SN66M030NL
lees meer