Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Informatie over inbouw vaatwassers

De inbouwvaatwasser of vaatwasser is tegenwoordig in meer en meer huishoudens een onmisbaar apparaat. Bij de aankoop van een vaatwasser (ook wel vaatwasmachine, afwasmachine of afwasser genoemd) heb je de keuze uit een vrijstaande vaatwasser of een inbouwvaatwasmachine. De inbouwvaatwasser is er vervolgens in een volledig geïntegreerde plaatsing of deels geïntegreerde plaatsing. Kortom, wil je het bedieningspaneel geheel ingebouwd en niet zichtbaar hebben of kies je ervoor om het bedieningspaneel nog wel zichtbaar te hebben? Wil je een inbouwvaatwasser kopen of verschillende inbouw-vaatwassers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij om voor jou de keuze te vergemakkelijken.

De belangrijkste kenmerken van inbouw vaatwassers

Laatste review

Bosch SMV53M00NL

Erg stille machine. Makkelijk in te stellen. Past echt heel veel in door de handige indeling van de rekken. Inbouwen was nog een hele klus. Met twee linkerhanden niet zelf aan beginnen, maar als je een beetje handig bent wel te doen. Schakelt zichzelf uit na afloop van het programma: heel handig. Geleverd door Bemmel en Kroon. Ik had de SMV90M00NL besteld, maar die was niet op voorraad. Zonder meerkosten deze machine geleverd gekregen, dus dat is echt super. Bij aflevering zat er een deuk in de achterhoek. Zou voor de werking niet uitmaken, maar ter compensatie 20 euro retour.
mcjsmits

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.