Inbouw vaatwasser vergelijken

(1073)

De inbouwvaatwasser of vaatwasser is tegenwoordig in meer en meer huishoudens een onmisbaar apparaat. Bij de aankoop van een vaatwasser (ook wel vaatwasmachine, afwasmachine of afwasser genoemd) heb je de keuze uit een vrijstaande vaatwasser of een inbouwvaatwasmachine.

De inbouwvaatwasser is er vervolgens in een volledig geïntegreerde plaatsing of deels geïntegreerde plaatsing. Kortom, wil je het bedieningspaneel geheel ingebouwd en niet zichtbaar hebben of kies je ervoor om het bedieningspaneel nog wel zichtbaar te hebben? Wil je een inbouwvaatwasser kopen of verschillende inbouw-vaatwassers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij om voor jou de keuze te vergemakkelijken.

Laatste review - BEKO DIN 5833 XL - door corenjanny

Gebruik tegenwoordig veel de uitgestelde starttijd zodat hij 's nachts draait. Dan hoor ik het geluid niet, want dat vind ik een groot minpunt van deze vaatwasser. Had hiervoor een Bosch. Om prijstechnische redenen en het verkooppraatje dat deze machine minstens zo stil zou zijn, heb ik gekozen voor Beko. Als ik het vantevoren geweten had...... De vaat is wel goed schoon, maar drogen is ook minder dan het vorige apparaat. Bovendien duurt het heel erg lang, maar dat schijnt te maken te hebben met..

Alle reviews van BEKO DIN 5833 XL
lees meer