Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Informatie over inbouw vaatwassers

De inbouwvaatwasser of vaatwasser is tegenwoordig in meer en meer huishoudens een onmisbaar apparaat. Bij de aankoop van een vaatwasser (ook wel vaatwasmachine, afwasmachine of afwasser genoemd) heb je de keuze uit een vrijstaande vaatwasser of een inbouwvaatwasmachine. De inbouwvaatwasser is er vervolgens in een volledig geïntegreerde plaatsing of deels geïntegreerde plaatsing. Kortom, wil je het bedieningspaneel geheel ingebouwd en niet zichtbaar hebben of kies je ervoor om het bedieningspaneel nog wel zichtbaar te hebben? Wil je een inbouwvaatwasser kopen of verschillende inbouw-vaatwassers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij om voor jou de keuze te vergemakkelijken.

De belangrijkste kenmerken van inbouw vaatwassers

Laatste review

Indesit DIFP 28T9 A EU

Voor wie een goedkope, maar toch energiezuinige vaatwasser zoekt. Geen toeters en bellen apparaat. Voorbeeld: wel 8 programma's maar slechts 1 toets om mee te kiezen. Wel een display, maar geen resttijd indicatie. Grote capaciteit, A++ energie verbruik. Stiller dan gemiddeld. Duurzaamheid nog niet bekend. Droogresultaat valt vooraleerst nog tegen, maar heb nog niet alles geprobeerd (tabs, spoelmideel, enz.) Geen Nederlandse handleiding! Vaatwasser is een aanrader.
flupkewupke

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.