Ijsmachine vergelijken

(107)

Met een ijsmachine wordt zelf ijs maken wel heel eenvoudig. IJsmachines kunnen jou helpen bij het in een handomdraai maken van de lekkerste smaakjes.

Wat vooral handig is aan een ijsmachine, is dat je zelf de smaak en de samenstelling van de ijssoort (sorbetijs, softijs of schepijs) kunt bepalen. Er zijn verschillende modellen ijsmachines verkrijgbaar, dus het is aan te raden om voor aanschaf een paar punten in overweging te nemen. Wil je een ijsmachine kopen, of verschillende ijsmachines vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Nemox GelatisSimo - door DennieD

Aangezien Gaggia kwaliteitsproblemen heeft sinds samenwerking met Philips heb ik voor dit apparaat gekozen. Prima machine, voelt zwaar en degelijk aan. Het is geen klein ding dus zorg ervoor dat je ruimte hebt om het neer te zetten en op te bergen. Koelt snel en goed dus zorg ervoor dat je mengsel schenkklaar is als je de machine aanzet, en doe het mengsel al draaiend in het apparaat. Pluspunten: -Degelijk -Koelt goed en snel -Uitneembare bak -Is redelijk stil -Sterke motor Minpunten: -Geprieg..

Alle reviews van Nemox GelatisSimo
lees meer