LG HB354BS

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG HB354BS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

LjLj 05-01-2011
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: LG HB354BS

Algemene score

9,0
Prachtig geluid, dé oplossing voor wie niet de kamer vol snoeren wil met een 5.1 systeem. Wie hem flink opendraait kan zonder vervorming de buren de stuipen op het lijf jagen ;)
Subwoofer staat op rubber pootjes, ik heb hem zelf op zijn kant liggen met daar op de speler.

BluRay speler geeft super beeld. Klepje dvd-lade zou ik alleen sluiten via de knopjes op het toestel of afstandsbediening en niet met de hand duwen, het is wat fragiel. BluRay laadt vaak langzaam, maar dat is met deze set helemaal niet, vaak komt dit ook omdat de BluRay schijfjes contact met internet zoeken en dat vertraagt het opstarten. In de voorkeuren kun je de schijfjes de toegang tot internet ontzeggen waardoor de schijven nog sneller laden.

Equalizer heeft presets voor geluid en deze zijn zeer bruikbaar, verschillende voor muziek, concert, sport en nieuws (deze laatste is zéér bruikbaar voor wie bijv wat moeilijkheden heeft met spraak van geluid te onderscheiden. Ook als speler van muziek laat deze set een prima geluid horen.

Het enige storende is het blauwe licht rond de knop. Dit is te onderdrukken met een 'nachtstand' echter dat onderdrukt wel het geluid, dus is geen optie. Jammer dat de gebruiker dus niet kan kiezen dit licht helemaal uit te laten. Ik heb er zelf een strookje zwarte stof overheen voor in de avonduren. Het blauwe licht is zeker geen reden om deze set te laten staan, helemaal voor deze prijs.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

evertdankert 18-08-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: LG HB354BS

Algemene score

8,0
Set net gekregen. Prachtig geluid, ook in grotere ruimtes, weinig vervorming als je m echt hard zet, gemakkelijke bediening, en youtube werkt perfect! Echt een prachtig apparaat voor weinig geld.
TIP; koop zo'n stopcontact internet aansluiting (weet niet hoe dat heet) om het apparaat gelijk aan internet te koppelen (YouTube)

Het apparaat heeft verschillende geluidsinstellingen. Bas overheerst bij de meeste instellingen niet.

Ik heb ook een LG TV. De symplink werkt wel vanaf de ab van de tv voor de home cinema maar de ab van de homecinema werkt niet voor de tv (ook symplink). Zal wel een oude tv hebben:)

Het klepje van de cd/dvd komt wat fragile over. Hier moet je denk ik de kinderen niet mee laten rommelen.

Het apparaat is vrij diep. Houd daar rekening mee. Sommige meubels zijn niet diep genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Partnumber
HB354, HB354BS
Releasedatum
February 2009
Afmetingen (H x B x D)
7,6 x 43 x 37,9 cm
EAN
8808992512554, 8808992500100, 8808992511649, 8808992511489, 8808992497851
Kleuren
zwart
Luidsprekersysteem
2.1
Decoder
Dolby Digital, DTS