Sony BDV-L600

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony BDV-L600 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Fer.Goosen 11-07-2012
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Sony BDV-L600

Algemene score

7,0
Het is een prachtige set om te zien. Alhoewel er helaas geen toonregeling in zit ben ik wel tevreden over het geluid. Heel er jammer vind ik echter dat het opstarten zéér traag verloopt. De universele afstandsbediening harmony one is vrijwel niet te programmeren op deze set door oa de erg vertraagde reactie! Dit vind ik toch wel een gemiste kans.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Visscher 06-04-2012
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Sony BDV-L600

Algemene score

4,0
Ik heb deze set gekocht omdat ik volgens de verkoper er bijna elk type film mee af zou kunnen spelen.Dus ook rechtstreeks van de computer. En je kunt er inderdaad bluerayfilms in stoppen maar blueray van de computer wordt niet ondersteund. En tot overmaat van ramp zit er geen menu op waar je ook weer via de computer ondertiteling kunt weergeven. Dus het enigste watik kan is weer films op een schijf zetten en dan af spelen. En daar ik geen blueraybrander in mijn computer heb vind ik het de miskoop van het jaar. Natuurlijk is hier Sony het braafste jongetje van de klas, ik kon met mijn goedkope dvdspeler meer dat met dit apparaat. En bedieningsgemak is zeker ver te zoeken.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Slecht
Astamoris 09-04-2012

Hoe kan je nu een 3 op vormgeving geven terwijl je weet voor je koopt hoe hij eruit ziet of heb je deze cadeau gekregen?
Je kan gerust toch een dvd branden? Dit leest het toestel toch ook ?
Kan je niet via usb een film afspelen met ondertitels? Kan zijn natuurlijk dat je eerst via afstandsbediening de ondertitels nog moet selecteren.

Mvg

Reageer

Specificaties

Partnumber
BDVL600, BDVL600.CEL
Releasedatum
February 2011
Afmetingen (H x B x D)
4,6 x 48 x 23,2 cm
EAN
Kleuren
zwart
Luidsprekersysteem
2.1
Decoder
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Pro Logic, DTS, DTS-HD